Bildbomd!!

Har köpt en ny kamera så har därför tagit massor av kort på sistonde, roligt är det att ta närbilder då man har en bra kamera.

På semester i Gnesta (dock med den gamla kameran)



  



  

Vi hade en underbar liten semester hos Erica, Yannick, Alva och lille Tor!!



  

Visst e jag söt!?!


Midsommar

Vad gör man på midsommarafton egentligen? Jag kommer ihåg då vi var små och dansade runt midsommarstången i Saxemara på campingen. Sen minns jag då vi bodde i Lund att vi firade i Stadsparken ett år med picknick och sen på gården i Stora Råby med egen (min)midsommarstång och allt, mysigt var det då vi bodde på landet.
Detta år har vi spenderat midsommar med en liten picknick på Gammlia i det fina vädret men det var så mycket folk så det var lite knepigt att ha barnvagn där. Vi ska snart grilla och sen ikväll blir det ost och kex - mums! Nästa år får vi planera lite bättre så vi delar denna dag med våra nära och kära.

Midsommarfin:





Ingen krans men väl en solhatt som var god att tugga på:




En nybadad nöjd tjej har jag här hemma. Vi...

foto0200 (MMS)

En nybadad nöjd tjej har jag här hemma. Vi har inget internet hemma just nu så det får bli ett mobilt inlägg. Semestern var riktigt härlig och mysig, bilder kommer senare. Hoppas ni har en härlig fredag!


Semester

Imorgon åker vi hela lilla familjen på vår första semester-resa! :D Ska bli spännande och vi åker ner till Gnesta för att hälsa på Erica, Yannick och de små trollen Alva och Tor. Så mysigt det ska bli! Vi ska flyga så det ska bli spännande att se vad Saga tycker om att flyga.

Lilla Saga fyllde för övrigt två månader idag (den 9:e), helt sjukt att hon redan är så stor, växer gör hon också och idag tänkte jag väga henne på Bvc då jag ändå var där för återkollen efter förlossningen men då lilla damen inte alls var på humör (övertrött) så for jag hem så hon kunde få sova istället.

Här är hon i bärselen!

!

Hoppas ni har en trevlig helg alla

Ganska fin utsikt har vi här på tomtebo, i...

foto0191 (MMS)

Ganska fin utsikt har vi här på tomtebo, i stan men samtidigt på landet.


Saga och tiden





Hon är så fin vår lilla dotter och hon upptar i princip all vår tid här hemma. Hon pratar och avfyrar en massa leenden så hjärtat blir alldeles varmt. Hon växer och jag inser att hon inte kommer att vara liten särskilt länge till så vi njuter av varje dag.

Ska försöka skärpa mig lite med bloggandet men tiden rusar förbi och jag vill inte missa en minut av hennes liv!

Ute på lördagspromenad!

foto0189 (MMS)

Ute på lördagspromenad!


RSS 2.0