Sagas dop!

Dop för Saga har vi också hunnit med i sommar, det var fint väder och släkten från Småland anlände samma dag men Saga var inte på sitt bästa humör så hon och jag tillbringade mycket tid i ensamma den dagen, men lite hann vi umgås! ;)



Huvudpersonen tillsammans med sin far



Några av alla fina gäster!





Saga med sina faddrar, eller maddrar som mamma skulle säga! ;)



Här fick föräldrarna och prästen (aka mormor) också vara med!



Sen fikade vi, öppnade Sagas fina presenter och åkte hem och hade släktmiddag på kvällen!


Svensk sommar!

Ja eftersom min syster My och barnen var här flera veckor så hanns det med att ta en massa bilder. Vi badade en massa, var på lekplatser, var på busplaneten, plockade jordgubbar och hann vara i Tavelsjö där barnen fick rida. Enjoy!













































Ojoj, dessa bilder tog låång tid att ladda upp, måste bättra mig med bloggandet för detta har man ju inte tid med då man har en liten!! Men ett sista inlägg med sommarbilder ska det bli... Håll utkik!

Nu så

Lillan är frisk och pigg igen och vi har varit hemma från sjukhuset i några dagar så nu fortsätter jag med bildbombningen från sommaren!



I början av sommaren var min fina och mycket gravida vän Mary förbi med sin lille Sven-Atle som är arbetsnamnet på bebben, vi får väl se vad namnet blir då han tittar ut!



Söta brorsonen Lias var här och busade med oss och sin far, är han inte söt!?!



Saga tränade i gymet och hängde i soffan! :)



Det var fullt hus när vi alla var tillsammans!

En liten paus

Ja en paus blev det mitt i all bilduppladdning från denna härliga sommar. Vi ligger nämligen på sjukhus med lillan som har haft en infektion, nu mår hon bättre igen men sedan i onsdags har hon varit sjuk. Det har varit jobbigt att se henne så sjuk, vår älskade Saga som annars är så glad och pratar en massa har inte förrän idag börjat prata och vara riktigt sig själv igen. Men idag är hon lilla feberfria, glada och pigga (något tröttare) Saga och nu hoppas vi att det fortsätter såhär!!

Vi kommer att ligga inne tills hennes antibiotika-kur är avklarad vilket antaglige blir runt torsdag - fredag så ni får stå ut med tysntaden här inne tills dess!

Det kommer mera...



Många mysiga cafébesök blev det i sommar, detta besöktes flera gånger då det var väldigt mysigt och bara låg 5 km från stugan, dessutom var det en loppmarknad på övervåningen!





Världens finaste unge!!

Bilder

Sommaren började som sagt med lite semester i Gnesta och eftger midsommar kom My, min syster som bor i USA med sina fyra barn. Vi hade massa skoj hela sommaren och åkte runt på olika stränder och till äventyrslekplatsen här på Tomtebo och vi hann även med Busplaneten två gånger som var ett mycket uppskattat utflyktsmål för barnen!! De älskade det!!


På ett mysigt fik utanför Nordmaling, inte långt från stugan. Hit blev det några utflykter och här är det Pappa - Saga - Faster Laura - Farmor och Farfar som fikar!





Saga med farbror Henrik



Med Farmor och Laura



Återkommer med fler...


Tillbaka!!

Ja denna sommar har bloggandet verkligen legat på is - vi får väl se om jag har några läsare kvar nu men jag förstår ju om ni dragit vidare till andra lite oftare uppdaterade bloggar! ;-) NU är jag iaf tillbaka i stan efter tre veckor på landet i stugan vi hyrt (som visade sig vara en helfräsch villa). Min syster My har varit här med sin familj också i princip fram tills vi hyrde stugan så därför har vi haft fullt upp denna sommar, bara en massa skojigheter har det varit.

Tänkte sprida ut sommarens bilder och berättelser på några inlägg så de kommer nu de närmsta dagarna, jag lovar! ;)

RSS 2.0