Födelsedag!

Ja då var födelsedagen strax slut, summa summarum en mycket bra en trots åldrandet...

Har pluggat, städat, lagat mat och bakat idag så inget alltför spännande tyvärr. Tog mig igenom den vetenskapliga artikeln iaf och det var skönt och städningen var inte så farlig då Mattias hade städat innan jag kom hem-fast dammsugningen hade han lämnat till mig! ;)

Mycket nöjd är jag iaf över födelsedagen som började med frukost och paket på sängen!! :D
Sen blev det mycket bakande och jag har faktiskt inte varit utanför dörren mer än till brevlådan idag! 
Jaja, nu blir det sängen och här kommer lite fika-bilder






Å så några paket! :)



Sen glömde jag ju denna bild då jag var i Gnesta, lyckliga är de som har denna i sin kyldisk, de har tydligen inte upptäck storheten med den uppe i norr.... *snyft*



En sista bild på söta Alvisen, då Mattias såg denna bild idag sa han att det kunde varit jag.. eh vadå?! Jag pillar väl inte så mycket på mina öron, eller?! :P



Fick förresten reda på att min vän Ulrika tänker komma "hem" till Sverige på måndag, ska bli så kul att få träffa både henne och lille Kelvin igen! :)



Snabbis

Kikar in och säger godnatt bara, har varit en dålig bloggerska idag men är så trött.

Kom hem vid lunch-tid och lunch åt jag med systrarna plus Mattias såklart! :) Sen bar det av för att handla till all bakning som jag ska göra imorgon till födelsedagsfikat och det blir förhoppningsvis mumsigt! Då jag kom hem framåt eftermiddagen var jag helt slut så jag vilade en stund och vips så kom Mattias hem från jobbet. Blev alltså ingen plugging idag utan det får bli imorgon.. Måste verkligen göra den då!

Nej nu blir det sängen, min alldeles egna säng-skönt! Fast Erica å Yannicks gästsäng var inte helt fel heller! :D Saknar dem redan, men vi ses ju snart igen!! Känns skönt att vara hemma men samtidigt trist att åka från dem.

Jaja, nu ska jag sova för att förhoppningsvis vakna upp till frukost på sängen.. ;) Gnatt å kram!

Sista dagen...

Tråkigt nog är detta sista dagen i Gnesta nu, har haft det så mysigt trots att Alva varit sjuk och både mat- och drick-vägrat. Isabell har inte heller mått så bra och Erica hade lite feber igår-ja ni hör ju att vi inte har kunnat göra så mycket hyssi helgen så vi har istället tagit det väldigt lugnt! :) Men det har varit skönt att få vara här hos min underbara vän och få spendera lite ensamtid med hela familjen!

Idag har det inte hänt så mycket spännande, jag har sett sällskapsresan och så har jag fotat en massa då jag glömt det tidigare under helgen. Så lilla Alva har fått agera fotomodell idag  men jag tror inte hon hade något emot det då hon är en liten linslus!
Min systerdotter Alexis fyller fyra år idag så ja pratade lite med henne innan och hon undrade om jag kom till hennes kalas.. ehh, tyvärr är det ju lite långt till Texas men annars hade jag såklart varit där, hon hade redan fått en pinata som var formad som en krona och blev helt paff då My förklarade för henne att moster Anna aldrig sett en sån.. haha! Sen hörde hon lilla Alva som skrek i bakgrunden och undrade om det var min baby.. Jag lovade att ringa henne så fort jag fick en baby.. ;)









Lilla sötnöten Alva och hennes stolta föräldrar!

Lördag och lilla födelsedagen!

Ja idag har jag firat lilla födelsedagen eftersom jag fick PAKET!!! :D Fiiina grejor var det i också:




En väldans fin skål och två små söta slevar till köket!

De har världen kuligaste järnaffär här och i den kunde man hitta mycket smått och gott vill jag lova. Fina grejer av märket Rosti blev det, köpte några lila, gröna och rosa till mig själv också! :) Det var jag väl värd?!  Dessutom köpte jag något så roligt som en "tårtlagerskärare", så att man slipper truga med kniv och få ojämna lager då man bakar tårtbotten, äntligen! ;) Kan tyckas onödig, men inte för mig! Kommer ju att använda den redan till veckan då det vankas födelsedag!

I morse fick jag värsta lyxfrukosten, amerikanske pancakes med fruktsallad och lönnsirap och sen en fruktsmoothie! Mums!!



Ganska gott ser det ut va?!

Nu ikväll har vi ätit kyckling á la Ingrid (så välanvänt recept att jag har det i huvudet) och det var riktigt gott och sen är det ju lördag så handlade en stooor påse godis innan! :)

Alva är fortfarande sjuk och svårflörtad då det gäller mat men hon är så glad och nöjd ändå, idag kröp hon nästan något "steg" - så duktig är hon!!

Tjing!

Jag å Erica

Måste förresten sätta in en bild på mig och Erica, tror vi tog den december 2004, det är ta mig tusan fem år sen nu!! Tog den med mobilkameran hos Y då vi bodde grannar, mysig tid!!


Elakt skämt?

Det kan jag ju verkligen tro då jag kikar ut över landskapet i detta NU. Det är nämligen VITT av SNÖ?!?! Vadå?! Igår då jag kom var allt frid och fröjd, backen var brun och fri från is och snö och trots kylan var Anna en väldigt glad tjej! Även denna dag börjdade utan snö, det blåste dock väldigt friskt och ganska lagom till at vi skulle in till centrum och promenera hem Isabelles vovve så vart det typ snöstorm!!! Det kom liksom inte ens uppifrån utan från sidan så det var ingen barnlek att ta sig hem, dessutom hade jag tagit med jumpapjuxen (väldigt halkiga) eftersom jag förväntade mig asfalt! Suck!!

Dagen var dock ganska bra ändå, bortsett från att lilla Alva inte ville äta alls så både jag och mamma Erica gjorde allt för att hon skulle få i sig något, men nu framåt kvällen så gick det bättre. Hon har idag lärt sig att dricka själv ur pimugg förresten-mycket duktig liten tjej!! :D

Erica gjorde Paella ikväll och jag hjälpte till lite (mest med att dekorera.. hehe) och sedan bakade jag de där cupcaksen som jag gjort innan och det blev en riktigt hit, Erica åt två och det ska tydligen vara ett extremt bra betyg! ;)



Paellan blev mycket god, trots att ingen av oss gjort sån innan, men så är det väl om man är proffs?! :P



Å så de populära små sötsakerna, fina former va?!

Jaja, nu blir det lite vin och sällskap med de andra!

Tjillevippen!

Grattis Maria!

Måste förresten nämna att min vän Maria fyller år idag så GRATTIS!!! Hoppas du får en underbar dag med tårta å paket å allt som hör till!!

Gnesta

Nu sitter jag i vardagsrummet i Gnesta och dricker min tredje kopp kaffe och lyssnar till tv:n och Alvas små skrik då och då. Erica försöker få i henne lite välling och sen ska hon sova en stund tror jag! Hon är så söt och glad lilla Alva, tom nu då hon är lite sjuk! Världens goaste unge!!!

Är skönt att vara här och vi har inga direkta planer för helgen, förutom att jag tänkte baka cupcakes idag till Erica som fyllt år för några veckor sedan.

Idag var det upp och hoppa kl åtta och jag hade faktiskt vaknat en gång innan dess-redan kl sju! Så det finns kanske hopp för mig också att jag iaf då jag får egna jottar kan gå upp i vettig tid! Jag har dessutom fått ett alldeles eget rum här, de har ju ett stort och fint hus så det är mysigt här, men ute verkar det blåsa ordentligt! Det r väldigt brunt här nere, skönt att slippa is och halka men jag tycker ändå om våren i norr mycket då det ofta redan är grönt under den sista snön som smälts och vi slipper denna gr/bruna period som påminner mycket om hösten, fast då utan de vackra färgerna! Men äntligen kan jag gå utan att spänna mig iaf (Å du vet vad jag snackar om!).



Helg!!

Ja nu är helgen kommen, inte för att jag hade skola igår men man kan ju inte ta helg från en onsdag heller! :P
Idag har jag fejat lite här hemma och sen har jag packat, fast mest på måfå känns det som så jag har ingen aning om jag kommer ha kläder som går ihop eller om det är fem par byxor men bara en tröja osv, fast det funkar nog ändå! ;)

Fick ett mess från Erica som jag ska hälsa på och hennes lilla dotter var tydligen sjuk - typiskt då jag kommer ju! Hoppas hon kryar på sig så jag får gosa lite med henne också!! :)

Mattias kommer på en timme och ska skjutsa mig till flyget och sen ska jag lyckas ta mig från flyget till Gnesta alldeles själv, men det går nog bra, bara jag slipper vara på plattan så.. hehe!

Nepp, nu blir det en kopp kaffe och sen ska jag förhoppningsvis vara klar för hämtning, måste bara välja vilken väska jag ska ha som handbagage...

Vi höres!

Förresten

För er som är oroliga (hehe) över mitt bloggande i helgen ger jag lugnande besked - jag tar givetvis med mig min bärbara pärla neråt. Vet dock inte hur mycket sittande det blir.. ;)

Förväntansfull

Nu börjar morgondagen närma sig, jag åker mitt på dagen så hinner tom sova ut ordentligt innan. Skulle egentligen haft skola innan jag åkte men fick veta för några dagar sedan att det inte blir något med det tyvärr-hade verkligen behövt det mötet inför vår övningsutredning men ingen från "barn och unga" kunde ställa upp tyvärr...

Nu är klockan mycket och jag har inte packat ännu såklart.. ;) Så måste göra det nu innan Mattias går och lägger sig om jag inte vill packa i mörkret. Jag hade även tänkt prova min tärnklänning nu så bruden får granska hur den passar på mig.. hehe! Vet inte om jag måste sy upp den eller inte nämligen.

Åh vad jag längtar tills imorgon!!!

Förändringar

Har med hjälp av fina Å försökt ändra lite här i bloggen idag, randig och fin hoppas jag att den är men det verkar inte vilja fungera i Firefox. Om någon använder firefox och det fungerar för er-lämna gärna en kommentar så jag vet. Rubrikerna ska dessutom vara till vänster hoppas jag!

Jaja, idag blev det lite shopping med Å. Köpte ett doftljus på maxu som luktar "fresh linen" - underbart tycker jag! Sambon verkar dock inte hålla med: "ett ljus som luktar rena lakan?!?" Hehe... ja tänk så olika vi är! Dessutom är mitt nya toapapper med lila krumelurer på väldigt nödvändigt - fick ju tom komplimang för dem idag! ;)

NU blir det "Halv åtta hos mig" och middag - fläskfilé... Mmmmm!!
Tjing!

Något är fel

med Blogg.se
Man verkar måsta trycka på publicera 2 gånger, annars händer inget! Tur att inläggen ändå finns kvar under arkiv så man kan publicera dem i efterhand-men trist att det ska strula!

Jaja, snart kommer Å och vi ska flänga runt och göra lite ärenden, sen blir det packning inför imorgon. IMorgon ska jag äntligen åka neråt å få mysa med min fina vän E!!

 Åh vad jag längtar!

Kaffe



En bild säger mer än tusen ord har jag hört...

Sjusovare

Idag sov jag bort halva dagen... suck!
Imorgon åker jag till Gnesta... Wiie!!!

Busy

Ja, dagen blev ganska full ändå trots så lite planerat! NU har jag just klippt både Rickard och Mattias och vi hann både äta och fika med Rickard och Robert.
Ska skynda göra mig i ordning för operan som vi ska åka på om ca 15 minuter, det ska bli riktigt kul men blir nog ganska sent ikväll...

Sen promenix

Ja det blev ingen promenad innan syster yster och P kom men jag gick den nu istället, skönt ute men lite väl kallt ändå, man blir lurad då solen skiner på.

Nu har jag just ätit sen lunch - äkta studentmat blev det idag; Nudelsoppa! :D Blev faktiskt så sugen på det igår så jag köpte några med kycklingsmak, inte mycket näring men gott ändå! ;)



Nu ska jag slinka in i duschen för att sedan bege mig till Ålidhems vårdcentral, cellprov för andra gången i mitt liv... Skatta er lyckliga killar att ni slipper dessa besök!

Rickard ringde just och ville "fika", kodordet för att bli klippt alltså! ;) Hans bror skulle följa och det var längesen jag träffade han så det blir nog kul, tur att jag bakade igår också och att min syster inte åt upp all kaka.. hehe!
Neee, nu är det bråttom!!

Promenix

Nu har jag mutat Linn å Pelle med kaka om de promenerade hit så nu ska jag ut på en promenix innan de dyker upp! :) Solen skiner fortarande!

Sol!!

Solen lyser genom alla fönster här i vardagsrummet - ja vi har sol nästan hela dagarna då den väljer att titta fram! Skönt - men också lite jobbigt då det blir så varmt här inne. Tror jag ska gå ut och sätta mig med en kopp kaffe och plugga lite... Får seom jag orkar! ;)
Hoppas ni också har en solig, härlig dag!!

Sent

Ja ikväll blev det en sen kväll, fast det blir det å andra sidan nästan alltid! ;) När jag väl försöker lägga mig i vettig tid och läsa lite innan jag somnar istället för att se tv så går det som igår-inte alls! Jag fick till slut gå upp och sätt mig i mörkret med en liten lampa och läsa lite bok. Enligt Mattias ska man nämligen helst inte slå på tv:n eller datorn då för det blir man piggare av...

Har hunnit med lite tetris idag också och spöade faktiskt till slut datorn i alla 15 nivåerna-YES!!!
Barnsligt roligt är det med tetris!

Jaja, ikväll har Barkå varit här och vi förberedde oss lite inför operan imorgon med att se lite om Peter Grimes och historien bakom. Förra gången såg vi trollflöjten och kände väl oss allmänt förvirrade efteråt för det var lite rörigt. Men nu är vi ju inbitna kultur-experter.. hehe! Ser fram emot det iaf även om den verkar vara i längsta laget!

Bakade lite innan B kom och det blev en riktigt god kaka, inget mjöl alls vilket var spännande, men det skulle vara malda hasselnötter istället och det funkade bara bra, men blev lite över om jag säger så.. ;)





Som ni ser så blir det lite stökigt då man (läs Jag) bakar!

Kollade förresten nyss min preliminära skatt - blir rik i sommar om det kommer se ut som det gör.. Ja, eller rik och rik men några välbehövda tusenlappar ska jag iaf få. Mattias däremot kommer få betala mucho peningar-fast det är ju innan alla avdrag som han kan göra,så det kommer nog se lite annorlunda ut sen. Själv har jag nog inga avdrag att göra, har ju inte pendlat eller haft dubbla bostäder heller tyvärr... ;) Om ni vill kolla kan ni gå in på skatteverket och klicka er fram till deklarering 2009 och sen logga in med ert bankID eller vad ni nu har för något, hoppas ni får en positiv överraskning!

Gonatt!



Bilder på lägenheten

n

Liten runda

Ja det blev inte den långa rundan idag-var lite väl halt ute och nu då det snöat lute så syns det heller inte vars isen finns så en vurpa var riktigt nära!!
Nu har jag duschat och ska göra mig iordning för skolan lite snabbt för att sedan fara och hämta ut operabiljetter. Sen ska jag försöka hinna förbi M:s jobb och lämna hörlurar åt honom för att sedan bege mig till skolan...
Tjingeling!

Morrn

Nu har jag ätit frukost och är på väg ut och springa en runda - men det snöar ju!! Skulle det inte bli vår nu? Besviken!

Söndag snart måndag...

Vad roligt att jag tänker på en rubrik och så har jag redan haft den.. eller ja, roligt och roligt.. ;) Jag tyckte det var småskoj iaf! Nu är jag strax på väg i säng, hoppas hinna innan 23 (wow).

Idag har jag hunnit med en del fastän jag inte kännt mig särskilt stressad eller haft många måsten. Vi gick en låång promenad innan och det var riktigt skönt i solen, men i skuggan var det kallt eftersom det blåste lite. Efter det var det dags för lite städning eftersom vi skulle ta foton av lägenheten och skicka till Mattias föräldrar eftersom de bor så långt borta och inte har sett den. Det tog inte så lång stund att plocka till här, men har märkt att lägenheten samlar damm på nolltid-även om det bara gått ngn dag sedan jag dammsög (i detta fall 2 dagar) så ligger det dammråttor på vissa ställen - mysko!!

Efter fotandet kom mamma och Dennis förbi med cykelstället de lånat och vi drack kaffe och Mattias snabbslängde ihopa chokladbollar-inte riktigt på samma sätt som jag brukar men de var himla goda ändå.. :P Sedan har jag hunnit med två tvättar och en dusch och en massa tetris på Wii:t!! Åhh vad roligt det är alltså!! Blir beroende juh!!! :D

Jaja, nu ska jag nog lägga mig och läsa en stund och sedan blir det sängen. Imorgon har jag skola från lunch och innan dess hade jag tänkt hinna med ett träningspass, har dock inte bestämt mig för om det blir på IKSU eller ute i naturen... Undrar hur mycket is det är på rundan imorgon egentligen... ;) NU har äntligen benen slutat göra ont så fort jag rör mig så då börjar det väl bli dags för ett andra försök-eller?!

Jaja, gonatt på er! Bilder på lägenheten (nästan) färdig läggs upp imorgon!

God morgon!

Idag är solen framme och det ser ut att bli en ganska bra dag! Det blev förresten promenad igår-.snorhalt till trots!!
Idag är det promenad i solen och sedan städning som står på schemat, hade egentligen tänkt träna men benen har inte riktigt förlåtit mig för löprundan i torsdags... Ooops! :P Så går det då man går ut liite för hårt... ;)

Helg!

Och den har börjat riktigt bra! :)

Var hos tjejerna från jobbet igår hos Ingrid och åt gott (10 p) och drack ganska gott.. ;) Ja, ganska gott eftersom jag testade ett alkoholfritt vin och det var väl helt OK, men inte riktigt samma smak som vanligt vin. Men skönt att kunna köra hem sen!
Såg Let´s Dance, vilket jag aldrig gör, men tro det eller ej-man kom in i det ganska snabbt! ;) Jag hejade iaf på Morgan såklart men merparten där verkade heja på Magnus eller Laila... Spec Carina hejade på Magnus! :P
Här är några bilder på oss i Ingrids mycket fina lägenhet!



 
På vinbilden så är mitt alkoholfria vin till vänster, alltså helt OK... Vad som händer på den näst sista bilden vet ingen...


Jaja, kom hem i något sånär tid, kanske 22.30 så det var skönt. Gick faktiskt å la mig INNAN Mattias igår-hör och häpna!! Detta har nog aldrig hänt i denna lägenhet, men mina ömmande ben hade helt enkelt gjort sitt (de tycker inte om mig sedan löparrundan häromdagen) för dagen!

Idag har vi lämnat in Ms cykel och sedan har jag äntligen köpt nya skor!! :D For på den "dyra" butiken i stan, å de hade faktiskt rea och där har de ju mycket läderskor så då hittade jag ett par finingar!! Eller vad sägs?



Nu ikväll har vi myst lite med ost och vin och vi köpte ett farligt beroendeframkallande spel idag på till wiit, Tetris Party!! :D Det har vi nu suttit med i pauserna från Robinson och sen nu efter, och det verkar banne mig som att jag är lika bra (om inte ngt bättre) som Mattias på detta! Tjohoo!;)



Nu blir det kvällspromenad om Mattias får sin vilja igenom... vi får väl se.. ;)

Tiden går fort

Även då man latar sig! ;-) Borde egentligen tagit tag i städningen på riktigt men fastnade framför Dog whisperer så det blidde pannkaka av duktigheten. Och NU börjar det nästan. men bara nästan, bli lite bråttom! Jag ska nämligen till La Ingrid ikväll på lite middag och party med kollegorna. Ska vara där 6, och innan dess ska jag ha hunnit hämta upp Linn, iväg till Iza, tvätta håret med efterföljande föning och göra mig iordning lite... Jaha, vad ska man ha på sig då?! Jaja, det blir nog bra till slut. Jag är ju dock inte känd som tidspessimist riktigt så bör väl sätta fart nu, och just det ja-ska även förbi Mattias jobb med ett kort han behövde för att komma in i träningslokalen...

Japp, en spark i röven skulle sitta bara fint nu! :P

Tråkdag

Ja hittills har dagen inte varit sådär jätte-jippi-great...
Vaknade i tron att jag försovit mig, kan bero på att jag vaknade riktigt sent (11) och tänkte att jag skulle vara på skolan och ha handledning kl 11.30 tillsammans med Olga. Tur i oturen ringde jag ganska snabbt upp O och frågade om hon kunde skriva ut pappret med frågor eftersom jag knappast skulle hinna det, och hon undrade då om det inte var 12.30 vi skulle vara där... Ooops! Så jag hade hunnit göra mig färdig redan på fem minuter så då kunde jag i lugn och ro äta frukost och jag hann tom dammsuga! Inte illa... haha!

Det är iaf riktigt tråkigt väder ute och jag tar mig knappt fram då det är is överallt och sedan vatten över isen... Och så regande det innan... suck! MEN det är ju iaf fredag! :D Och det innebär helg som innebär ledigt... eller ja, ledigt å ledigt... Tänkte väl hinna läsa liiite iaf eftersom jag vill kunna ta långhelg ledigt nästa helg då det blir Gnesta!! :D Längtar så mycket att återse min älskade vän! Å så lilla Alvisen... å stora Y självklart också... hihi! Hoppas att det är lite mer bortsmält där nere också så jag får känna på lite asfalt, då blir det promenix hoppas jag!

Jaja, nu ska jag fortsätta mitt plockande här tillsammans med det bästa sällskapet... se själva.. :P


Torsdag

Ja idag försov jag mig så jag har egentligen ingen anledning att vara så trött som jag är nu, men idag är jag seriöst helt dödstrött!!! Vaknade 40 minuter innan jag skulle börja-fastän jag inte började förrän 10 men hade svårt att somna igår. Hade föreläsning om barnperspektivet i dokumentation och utredning, tycker lärarn är bra men vet inte om dagen gav så mycket.
Hade sen tänkt träna men ni kan ju gissa om jag hann packa ner några kläder i morse... Nej, precis! Så jag for ner på stan istället för att spana på skor, hittade ett par snygga stövlar men de var ju syntet så de skulle säkert ha läckt in lika mycket som de jag redan har... Ingenstans hittade jag fina skor i äkta skinn! Får se om det blir några eller om jag kanske väntar med det.

Efter stan åt jag lunch på vår uteplats! :D Kallt var det men soligt och mysigt så där satt jag en stund iaf, tror dock inte jag blev så brun då jag hade sjal upp till hakan och sen solbrillor storlek XL... :P Jaja, det var ganska najs!



Efter det tog det dåliga samvetet över och jag bestämde mig för att ge mig på Anna- och Veronicarundan! V säger att den är 4 km så får tro på det, hon hade sprungit den häromdagen och jag undrade om det inte var halt, men det var det inte sa hon... MEN nu är det ju så att det varit sol hela denna veckan typ och smält upp så idag då det var någon minusgrad så hade det frusit på väldigt fint! Haha! Trodde jag bara skulle orka springa först till elljusspåret men orkade faktiskt igenom halva skogen på tjurskallighet (är inte lika envis som du V..). Sen tänkte jag att om jag gick andra halvan av skogen så kunde jag springa på asfalten sen (den mesta asfalt på Tomtebo är nämligen uppsmält och helt torr), men det gick inte så bra inte för då jag skulle svänga in på cykelvägen så visade det sig vara isbana heeeela lden långa sträckan, det fanns fläckar av asfalt ibland och då tog jag npgra springsteg men annars så vart det ganska mycket stel långsam gång tyvärr... Tror den sykelvägen måste vara minst 1 km iaf så det var riktigt jobbigt! Jaja, vid villaområdet var det bättre och där vågade jag springa så är ganska nöjd iaf, fast det tog 40 min...:) Jaja, det kan ju i princip bara bli bättre iaf!

Nu har vi sett Mattias favvo-program, antikrundan, och jag var och sistaminutenpostade några födelsedagskort så nu tror jag det snart blir sängen...

Ny jacka!

Ja idag har jag shoppat en ny jacka!! :D Jättenöjd är jag över min nya fina jacka!! Köpte den på H&M men hittar ingen bild på den så sätter ut en liknande, fast på min är det knappar på kragen coh pyttelite puff-ärm. (blev ingen på maxi Å)



Hade även tänkt göra bort shoppingen av skor på en gång då ju mina läcker, hade kikat på ett par som tyvärr var vårnyhet så ingen rea där inte... Men iaf så frågade jag hur länge jag kunde förvänta mig att de skulle hålla mot väta och då berättade hon i affärn att man tydligen inte kunde förvänta sig det alls-inte i detta plaskväder iaf-what?! Jaha, alltså kan man inte räkna med att ett par skor som inte är gummistövlar eller äkta skinn ska hålla vatten borta alls. Så det blev inga nya skor, kände inte riktigt för att kasta 400 spänn i sjön, men det var ju snällt av tjejen att meddela mig detta iaf. Trist! Så nu vet jag inte riktigt hur det blir, kanske ska jag bara vänta tills det slutat vara plaskigt ute och sedan ta på mig mina fina, sköna skor igen och låtsas som ingenting, bara jag inte råkar ha dem på mig om det regnar.. hehe!

Nej, nu är det rent hus på tvn och jag kanske kanske tänker se det, men bara i brist på annat sevärt givetvis Å... ;)

Måste bara säga att jag gjorde pasta Alfredo till middag idag - mumma så gott det blev, fast glömde ju göra kykcling till som jag tänkt så det blev avokado och sallad á la Anna (mozzarella/tomat) till istället å det dög! :D

What?

Jag såg just Gordon visa snorren för en tjej i köket på Tv-hur lågt har han sjunkit egentligen?! Tykcte han var cool... fast det var innan han "sålde ut sig" , nu har han ju typ 5 olika program och "är" olika i alla! Jaja, det är så det är!
Ör så sugen på räkor och allt salt just nu, vill att det ska vara sommar så vi (läs jag) kan börja grilla på vår fina stora uteplats! =) Åhh vad jag längtar tills grillsäsongen!!!

Tvingade Olga ta ett kort på mig idag då vi var färdiga, var så less just innan vi blev klara så jag ville verkligen ge upp, men eftersom vi bara hade lite kvar så stod jag ut och tänk så fort det ändå gick! Såhär glad var jag då iaf, och Olga var lika glad hon! =)



Jaja, nu är det satc på trean och det betyder att sängdagds var för en stund sedan... som vanligt! ;) Gnatt!

Tjohoo!

NU är vi färdiga!! :D Ja, för idag alltså, men långt har vi hunnit och duktiga har vi varit!!
Äntligen hem, eller först handla bröd..

Lägesrapport

Just ätit lunch: Kebab
Sitter nu och ska fortsätta med utredningen tillsammans med Olga som äter en sallad.
Idag får man låna en fördom på universitetet i 20 min - sugen?
Tack å Hej!

Sol!!

Solen visar sin bästa sida idag och jag vill egentligen bara ligga kvar i sängen! Jag hade sovmorgon idag men är ändå inte nöjd! Förstår inte hur jag kan vara såhär morgontrött då jag ju egentligen är van att gå upp vid 6-tiden, gjorde ju det i ca 7 år och nu har jag tydligen vänt på det-gick mycket snabbare åt det hållet... Hehe!

Jaja, jag var just på väg till skolan men Olga blev lite sen så nu har ag 40 min tills jag ska vara där, det blir nog morgon-tv för arr fördriva den tiden tror jag! =D
Nepp, nu blir det att göra kaffe tll termosen!

Somliga går med trasiga skor

Ja nu har mina fina, sköna och ohalkigaste skor börjat ta in vatten.. Suck! Idag var väl den blötaste dagen hittills i år eftersom våren nu verkar vara på intåg och då börjar givetvis skorna läcka! Jaja, what to do, what to do?!
Blev inget hårmodellande för min del imorgon tyvärr, typiskt då det hade varit gött med lte gratis klippning! Det kom väldans många tjejer som ville fixas till så det var ju otur, men nu blir det ju istället som planerat innan - skolarbete med Olga, Jippie?!?
Japps, gonatt på er!

Ojoj

Idag har jag varit duktig så nu får jag skryta!! =D Började dagen med ett Iksu-besök. Nu har det börjat!! Ska jag orka springa blodomloppet så är det ju bäst att jag sätter fart på riktigt så det var just det jag gjorde i morse!! Var där redan åtta och började skolan 10 så det blev en timmes träning och sedan kunde jag ta det ganska lugnt med stretching och duschen sen innan föreläsningen började.  Sen var det skola 10-15 och nu sedan jag kom hem har jag inet gjort många knop.  Fikat har jag dock hunnit.. ;)

Nu tänkte jag nog göra lite mat för om en timme tänkte jag fara ner på stan och kolla möjligheten att bli uttagen som hårmodell, var det för några år sedan och det var riktigt roligt då iaf! Sen är det ju inte fy skam med gratis klippning och sen får man lite produkte för besväret, tar ju ändå lite tid. =)

Jaja, nu ska jag sätta fart! Hej svej!

Söndag snart måndag...

Ja så gick denna helgen förbi i samma rasande fart som de sista har gjort. Måndag imorgon och Jag vill inte!!! Måndagar är ju så tråkiga och betyder bara att man har hela arbetsveckan framför sig, eller studieveckan.. ;) Denna vecka ska vi jobba hårt eftersom min partner in crime - Olga, ska åka iväg och däför måste vi nästan vara färdiga innan hon sticker!

Jaja, ikväll har jag hunnit med en promenad, laga middag, tvätta och baka - Inte illa för en söndagskväll! =)




De fina tulpanerna jag fick igår! Fina och Rosa!


Hamburgare med mozzarella och tomat och sen kladdkaka med vit choklad!! Mmm!
Nej, nu blir det sängen!

Utmanad!

Fyra...

1. TV-program jag brukar se: Unga mödrar, Mia och Klara, Desperate housewifes och Halv åtta hos mig.

2. Saker jag gjorde igår: Städade, stressade, såg schlager och hade trevligt med gäster

3. Saker jag längtar till: Våren, resan till Gnesta om två veckor, examen och till alla bröllop vi ska på i vår!

4. Saker som står på min önskelista: Utlandsresa-Paris ska väl vara fint på våren?!, Doftljus, torkvinda och lite nya kläder!

5. Saker jag tycker om att göra: Pyssla, baka, mysa med Mattias och att umgås med nära och kära!

6. Saker jag avskyr: Morötter som är tillagade på något vis, russin i kakor/bullar, de som tror sig bättre än andra och då det är riktigt stökigt hemma!

7. Saker jag åt i går: Macka från Katarinas med orientalisk rostbiffröra, Godis, Frukt ur bålen och morötter med dipp.

8. Bloggar jag utmanar Mihmetscredo, Linn, Veronica och Ingrid!

Schlager-finalen

Ja igår var så den stora dagen med finalen, vi hade vänner här och det var ändå rätt så enigt om att det var helt OK att just den låten vann. Jag hejade på den och Saras låt så det var ju kul!! =)

Förutom party igår upptäckte jag att mina små tomatplantor börjar komma upp - jättesöta är de!!



Visst är de söta?! =) Hoppas de växer till sig och blir stoooora men många tomater till sommarn!

Här kommer lite bilder från gårdagen:



Ja det var min gårkväll i lite bilder!
Tjing!

Rätt låt vann!

Helt otroligt tycker jag men det var verkligen rätt låt som vann!! Ok versen är väl inte mycket att hurra för men refrängen är riktigt bra och hon sjunger ju bara bäst! Och sen tror jag att det var den enda av låtarna som kan så internationellt-den var speciell och inte bara en i mängden som de andra... Men vi får väl se, jag kanske har heelt fel, har ju hänt förut! ;)

Ja nu har alla gått hem och vi ska väl krypa ner i sängen och sova nu, sätter in lite bilder imorgon!
Gonatt!

Schlager

Ja för er som undrar varför det varit väääldigt tyst idag från mig så är det pga att det blir lite party här ikväll så hela dagen har det fejats och inhandlats nya väster ocj allt möjligt, Nu kommer fler gäster så ska inte sitta här längre-uppdaterar ikväll!

Puh!

Äntligen färdig då med gardinerna - nu kommer jag inte sy nya förräns svärmor kommer upp julen 2010 tror jag! Haha! - Nä, vadå inställsam?!  Jaja, såhär bev resultatet, är dock inte 100 nöjd men inte heller så missnöjd att jag ids göra något åt det... :P



Ja som ni ser är det inet riktigt "färdigstädat" i arbetsrummet ännu... ;)

Till middag åt vi bakad potatis med räk- och romröra, fast jag åt räk- och romröra med bakad potatis... MUMS!! Och det blev tom förrätt, dock en något enkel sådan... Avokado med samma röra - längesen nu men detta åt jag väääldigt ofta då jag bodde på Älvansväg! =) Götta var det iaf och här kommer en liten bild:




Jag har just bokat biljett så nu blir det definitivt Gnesta om två veckor - ska bli så skönt att få hälsa på lite hos mina fina vänner och kanske även förhoppningsvis få en lite försmak på våren! :D
Dagen efter jag kommer hem så fyller jag år - blir 27 år! Hur kunde de sista åren gå så fort? Jag fattar faktiskt inte vart de tagit vägen, nyss hade jag ju panik över att fylla halvvägs til 50.. :P

Nepp, nu ska jag diska och sen ska jag hoppa i säng så jag är pigg imorrn! Gonatt alla!

Längtar!

Vi hade ganska lugnt i skolan om ca två veckor så jag bestämde mig igår för att jag ville ner en långheg till metropolen Gnesta!! =D Tur det var Ok för gogumman E som ju är den jag ska hälsa på.. hehe, fast frågade henne först idag!! =)
Längtar till dess, vill att det ska vara NU! Ska boka resa idag, wiie!

Fredag!! =)

Den bästa starten på dagen:



Nu orkar jag nog Hela dagen, eller?!

kväll

Ja ikväll har jag varit trött och inte gjort såå himla mycket får jag väl erkänna... Fast Iza har ju varit här en stund och jag klippte henne lite. Sen handlade jag i eftermiddags med Veronica-ganska mycket som behövdes till helgen ju!
M hade glömt nyckel och då han kom hem från jobbet var ju jag på Maxi så han fick lov att ta en liten extra promenix tills jag kom hem... hehe!
Jag var verkligen vrålhungrig då jag for från Maxi men höll mig borta från McD-mat och istället slängde Mattias ihop pasta med sås och min favvo"sallad" ; Tomater, mozarella och en massa salt och peppar!! Mums!
Nu ser jag lite på Gordon och fasas över hur det går till i köken där borta i det stora landet i väst! :P




Såhär såg dagens middag ut och tills imorgon köpte jag bakad potatis och Räkor!! MMmmm!!
Gonatt!

Flitig som en myra...

Ja det ser ni väl att jag är?! :P Olga klagar på att jag bloggar, men vi är faktiskt färdiga med det vi hade tänkt idag! :D Såå duktiga vi varit och Olga - visst var var det väl skönt att vi inte for hem och blev tvungna att fara hit imorgon igen?!
Nu är vi ju lediga imorgon istället - Underbart!!



Min trognaste vän i pluggtider - termosen "Thermos - Black pearl"!! Bäst i test enligt Sverker, och det han säger måste man ju lita på!!

Gomorron!

Ja god morgon på er alla glada och pigga!?! Förstår inte att det aldrig blir lättare att gå upp, vill vara mer kvällstrött egentligen men det känns ibland som att jag lätt skulle kunna vara uppe hela nätterna men på morgonen är jag nästintill medvetslös! ;) Jaja, idag står detta på schemat:
-föreälsning 9-11
-sitta med övningsutredningen med Olga så länge vi orkar, max till 16 dock!
-förhoppningsvis hinna handla på maxi, Veronica ska med
-sy gardiner till arbetsrummet (hoppsan vad jag har råkat skjuta på det länge nu) :P
-sätta upp hyllorna i vardagsrummet, men det hoppas jag att Mattias gör.. hehe!

Jaja, det var lite om hur min dag ser ut, vad hittar ni på för skoj?

Och Erica-klart jag bakar om du kommer ju! :D Y sa att ni skulle titta förbi på inflyttningsfest på lördag.. :P

Ångest

Ja idag hade jag verkligen behövt plugga mer... Förstår inte varför det ska vara så svårt att verkligen bara sitta ner och läsa?! Någon som kan förklara det för mig? Ja det värsta är nog när man har ångest över en sak man måste göra men inte tillräckligt med ångest för att göra det, fast det kanske bara är jag som är så mysko?! Hoppas inte Olga läser bloggen för vi ska ha läst ganska mycket tills imorgon.. hehe fast jag har ju hela kvällen på mig!!

Mattias är och snabbhandlar lite eftersom mjölken är slut - jag klarar mig inte utan mjölk hemma, älskar mjölk och dessutom har jag den i kaffet-mycket viktigt!! =) Idag blir det onyttigheter till middag - MCD! =D Tack Å för det! hehe!

Jaja idag då jag verkligen försökt undvika att plugga har jag iaf satt upp insynsskyddet i sovrummet. Jag har även hunnit dammsuga, diska, läsa alla bloggar som jag följer - flera ggr och lite till... Jag är verkligen proffs på att undvika plugg! Det är väl kanske inte en av mina bästa sidor dock...

Jaja, såhär blev sovrummet iaf!
Innan och efter!

Utmanad

Jaha då bliddejag utmanad också - av the one and only Ingrid 
Har dock lite problem med utmaningen för man skulle gå till den 6e mappen på datorn i mina bilder och välja ut den 6e bilden där och sedan skriva några rader om den, men nu är det ju så att jag har mappar för olika år, det innebär att jag har en för 2005, 2006 osv. Jag har därför inte heller bilder i de mapparna... hmm, man skulle få otur i 6 år om man fuskade, men ändå-om man inte r medveten om att man fuskar då?! Hehe, komplicerat blev detta ju! :P

Jaja såhär blev det iaf efter min tolkning...



En bild från augusti 2006, tror vi tog den då Mattias "bodde" i Vilhelmina på veckorna och vi skulle testa webkameran (som iaf var min käraste ägodel under det året). Osminkad men lite solbränd var jag så det jämnade väl ut sig.. ;)

Just ja, ska ju utmana några också... Utmanar Mihmetcredo, Veronica och ja..... Det var väl de jag kännerinom bloggvärlden... :P

...och Ida såklart! Hehe! Tur det går att uppdatera dessa inlägg... :P

Fixa och greja

Ja vi tar det lite i taget, förhoppningsvis ska det mesta vara klart tills helgen då vi tänkte ha lite inflyttnings/schlager-party. Ikväll satte vi iaf upp en "tvätthängare" i badrummet. En sån som man hissar upp i taket och slipper ha ståendes på golvet här och var i lägenheten. Kanske inte världens snyggaste men en mycket praktisk uppfinning som Anna likes!! =)
Här är resultatet stegvis





Hehe det sista är taget från hallen och det är kanske inte såå smidigt att ha tvätt hängandes om man har gäster hemma, men himla skönt att slippa släpa fram de där golvstående grejerna! =)

...

Hur kan jag vara såhär trött?? Känner verkligen att jag inte kan ta mig för nånting alls, om jag kunde hade jag legat i soffan hela dagen idag och inte lyft ett finger! Inte ens jag har dock samvete till det då det var både skola och sedan var båda tvättkorgarna absurt överfulla oxh jag skulle dessutom ner på stan en vända och köpa insynsskydd till sovrummet och då passade jag på att köpa nya skosnören till M och sedan en tvättpåse till mig-är ju rädd om tvättmaskinen nu då vi får betala om den går sönder själva.. hehehe! =)

Jaja, nu har jag äntligen druckit typ 3 koppar kaffe och väntar på att koffeinet ska kicka in men hoppas inte för mycket tyvärr. Undrar förresten lite över detta med insyndplasten jag köpte på tygaffären-jag trodde att det skulle vara klister mellan lagren men det var det inte och jag fick inga instruktioner-någon som vet hur man gör? Jag har innan hört om något med såpavatten men hur går det till då? Suck! Får väl vänta tills imorgon annars och ringa upp affärn...

Jaja, nu är tredje tvätten klar och jag har faktiskt tänkt tvätta en till-ja ni hör ju att det var lite tvätt! =P

Gomorron!

Idag är det tisdag och jag fattar inte riktigt vart dagarna tar vägen! Sovmorgon har jag som ni märker-riktigt skönt!! Jag börjar vid tio och vi ska bara ha två timmar idag. Känns taskigt för dem som pendlar att göra tvåtimmars-dagar nu i veckan, 3 dagar är det vi endast går så får timmar och ja-resten e vi ju "lediga"! =) Fast n har ju grupparbetet börjat så vi ska sätta fart och jobba med det också, på torsdag och fredag blir att sitta så mycket vi orkar eftersom Olga åker utolands i någon vecka här i mars och mycket ska vara gjort tills dess!

Jaja, nu bör jag väl göra mig iordning lite, idag hoppas jag verkligen att jag hinner och orkar ta tag i gardinerna i arbetsrummet-de måste verkligen sys nu juh!!! Skärpning!! =P
Tjong!

Måndag

Ja idag var det då skola igen-fast inte så farligt länge, vi slutade redan 11 och jag och Olga satt kvar och planerade vår övningsutredning som vi ska göra i gruppen. Tur jag har livlig fantasi för det är faktiskt nödvändigt i denna kurs =).

Efter skolan for jag ner på stan och hämtade ut lite foton som jag skickat in för framkallning igår-så himla bekvämt och det går så fort! Fotona har jag använt till de ramar vi köpte på Ikea och dessutom håller jag nu på med fotoalbumet som jag köpte i Thailand - fina elefanter va?!



 Å var här och hjälpte mig passa in vars alla foton skulle sitta på väggen och jag är faktiskt riktigt nöjd, fast på nära håll ser det lite glest ut men hade tänkt ha kvar lite luckor så jag kan fylla på med fler foton senare. Saknar dock ett på min syster Mys familj så det ska jag be henne skicka! Såhär blev det iaf och här ser ni också väggen i köket ovanför "köksön" som vi inrett med två tavellister och sedan mina favvo-bakböcker på! =D


Kväller

Söndag kväll och ångesten kommer så sakta smygandes... suck, pust och stön!

Linn var på besök innan och hjälpte mig plantera mina små tomatfrön som förhoppningsvis ska bli härliga stora tomatplantor! Hon och Pelle hjälpte även till att äta upp kakan... Bra va?! =)

Jaja nu blir det sängen, Mia och Klara var förresten på topp ikväll-hehe!
Goder natter!

Slö dag

Ja idag har vi inte gjort många knop kan man lugnt säga! =) Veronica ringde i förmiddags (hade givetvis hört ryktet om hur god kakan blev) och meddelade att vi hade 10 minuter på oss tills hon var här.. hehe! Så det blev lite akut-diskning och för mig blev det ju även att klä mig! Det är ju annars så skönt på söndagar man inte har något planerat att man bara kan sitta i morgonrock halva dagen och dricka kaffe och slötitta på tv-mmmm!
Nu hade jag dock tänkt ta tag i livet lite och åka och posta lite post och sedan fara förbi maxi och köpa jord så jag kan så mina tomat-frön som jag köpte för någon vecka sedan. det ska bli rikigt spännande att se om det blir några plantor!! =) Med lägenheten fick vi en bit land här ute som man får sköta om och där ska det sås vårlök och morötter och kanske lite dill, persilja och gräslök! =) Mmm vad gott det är med morötter som man odlat själv! Men jag får se hur det går med tomaterna-hoppas det inte är för kallt i Umeå för dem.
Vi fick förresten tillbaka vårt Wii igår om jag glömde skriva det och nu sitter Mattias ovh hårdtränar och ojar sig lite över att han måste låsa upp alla låtar på nytt eftersom de bytte ut konsollen, men personligen tror jag att han tycker det är ganska kul att få en anledning att göra om det-dock förstår jag att det kan vara lite svårare för honom som är på expertnivån än för mig som spelar på easy... heheh!!!

Jaja, nu kom Barkå så nu ska jag åka iväg till posten innan de tömmer på flyget!!  Tjong!

Söndag

Ja då har jag sovit bort halva denna dagen också! :P Skönt!!!!

Lördag igen

Ja idag är det lördag och nu är det dessutom lördag kväll-då känns det som att mer än halva helgen gått för det är "bara" söndag kvar... Fredagar är alltid roligare! ;)
Jaja men idag har jag iaf varit runt Nydalasjön, jag, M och Veronica begav oss iväg med ryggsäckar (som jag iofs slapp bära) runt Nydala för att grilla coh ev få lite motion. Jag ville gå över isen men både M och V ville gå vanliga vägen och lovade att vi kunde få isen hem.det var nog tur för vi gick en liten genväd över isen hem och vi blev dyblöta i skorna egftersom det var ca 1½ dm med vatten under snön innan isen s jag tyckte lite synd om Veronica som skulle gå hela vägen hem sen, men torra srumpor och skor fick hon iaf låna!





Vi fick heller aldrig upp någon eld eftersom veden som fanns vid kärleksudden låg begraven i snö då vi kom och vi försökte väl ca en timme-elden ville ibland och ibland inte men det räckte inte till vår korvgrillning och det blev att steka dem istället då vi kom hem-och det var ju ganska gott ändå för då var jag riktigt hungrig!!

Vi bakade och lagade sedan mat eftersom vi skulle ha middagsbesök av Maria och Per, Mattias gjorde stek och klyftpotatis-mycket smarrigt och även uppskattat blev det! =) Sen blev det schlager och Maria hejade och röstade in i det sista på "star pilots" men både Per och Mattias kontrade då med att rösta på "snälla snälla etc". Jag röstade på Sara Dawn Finer (om hon nu stavar så) och hon gick ju vidare så jag var nöööjd!! =D Fina blommor och gott vin fick vi också!


Nu sitter vi här och smuttar på varsin white russian och ska snart knyta oss-är något trött sådet ska bli skönt!
Gonatt alla!

Jahapp

så var det helg igen!
I skolan hade vi juridik idag och det kändes ganska bra faktiskt-tentan vi ska ha i slutet av terminen kommer bara att behandla juridiken och eftersom vi redan haft en kurs i juridik så har vi lärt oss att slå i lagboken redan innan och lagboken får man ju ha med sig på tentan så det gäller bara att lära sig mer om hur man tolkar lagen, nu läser vi om förvaltningslagen.

Sen har det mest varit städning och uppsättning av de sista Ikea-grejerna. Skönt att det börjar arta sig men det är fortfarande lite kvar tyvärr, fast det hoppas jag att vi hinner ta imorgon. Imorgon ska vi gå en promenix runt Nydalasjön med Veronica, det blir grillning och hela kittet! Nice!! Fast enligt henne skulle det inte va sol och det var mindre skoj-men jag får iaf elda! Wiiee!! Anna + eld = pyroman-Anna!! =D

Syster Linn var på besök och åt middag här, vi råkade ut för ett "litet" missöde med strömmen och jag blev hysterisk ett tag (fast jag dolde det väl va Linn?!). Strömmen i halva lägenheten försvann och vi övervägde att ringa till en elektriker men ringde först ordförande i föreningen här och enligt han så var det någon säkring i ett skåp utanför lägenheten som antagligen skulle behövas bytas och då gjorde vi (läs Linn) det och historian fick ett lyckligt slut! =)

Fick förresten hem en bok som jag längtat efter idag - två systrars söta, helt underbar med en massa gobitar i!! Måste ha "kafferep" snart tror jag-kan man ha det som "ung" 27-åring tro?!

Jaja Gnatt allahopa!!
Nu ska jag ta och rensa lite grejer som ligger på sängen så jag äntligen kan få gå och sova!!

Gårkvällen

Hann inte skriva igår efter middagen då jag var ganska s trött att jag somnade ganska omgående jag kommit hem och lugnat ner mig. Så skönt var det, tyvärr föör skönt eftersom jag tydligen försov mig idag.då vi ändå började senare än normalt... 9! =P
Jaja, här kommer bilder från den trevliga middagen med jobbet, är dock lite besviken på maten måste jag tyvärr säga, men de som tog lanthamburgaren verkade nöjda!! =)



Haha, blev som en stor klump-så går det då man är lat och infogar alla på en

Lägesrapport

Befinner mig hos syster Linn och förebereder mig i detta nu för middag men jobbet på Costas (om det nu stavas så). Haft skola heeela dagen; mäns våld mot kvinnor, mycket intressant måste jag säga och så hade vi en bra föreläsare ocks! =) Hon pratade bl.a. om varför  kvinnorna i våldsamma förhållanden väljer att stanna kvar osv.

Jaja, nu ska jag ta en cider! =D Tjing! 

Kalas

Ja, nu har vi kommit hem från firandet av Iza, 20 år-alltså det är svårt att förstå! Hon kommer nog dock alltid vara kring 4 år i mina ögon, vet inte riktigt varför men jag har liksom en ålder för alla mina syskon och mamma också-kanske för att det just det året hände något speciellt... Ja, jag har ju aldrig påstått att jag är normal!! :P
 Nu är hon iaf tom gammal nog att få gå till systemet-coolt! ;-) Så Grattis igen lillasyster!!!
Jag hade varit så förutseende att jag köpt present redan då jag var i Bangkok i december-inte illa planerat va?! Jag köpte kuddfodral i Thaisiden-fast man vet ju aldrig om det är äkta, men fina tycket jag iaf att de var! :-)
Här är några bilder från kvällen, nu ska jag hoppa i säng! Det har varit en låång dag och morgondagen kommer att vara minst lika låång! Börjar 8.30 då me... :-(


Gnatt!


Tröttast!

Ja idag har jag varit riktigt tröööööttt hela dan!! Hade föreläsning på förmiddagen och sen på em var det socionomens dg men en massa info från både yrkesverksamma och från lite folk från skolan. Man fick tyvärr ingen lunchrast eftersom föreläsningen slutade 11.45 och nästa började 12.00, blev en snabb macka från kafeterian. Men iaf så höll jag allvarligt på att somna 2 gånger... har aldrig haft problem att hålla mig vaken men idag så var det riktigt svårt att inte bara blunda och då somna på någon sekund!

Nu ska jag iväg och handla lite och hämta M på jobbet och sedan ikväll bär det av till lillasyster Iza som fyller 20 år idag! GRATTIS sis!!!

Slänger in några foton på gråkvällen lite snabbt, var riktigt gott men det var riktigt mycket mat så orkade inte allt... hihi å sen mådde jag lite dåligt-fast det var det värt! =P
Tjing!




Trött!

Det sammanfattar min dag idag ganska bra! =P
Skriver på begäran nu-annars hae jag inte ens tagit mig för detta.. hehe.. nöjd Veronica?! =)
Jag jobbade 7.30 till 15.00 och sedan dess har jag varit riktig seeeeeg!! Jag har tom slumrat till en liten stund-tur i oturen var det just innan M kom hem så hann inte sova särskilt länge. Min  kropp känns inställd på söndag-helgen blev alldeles för kort!

Idag firar jag och min älskling 4 år tillsammans, eller rättar sagt-jag firar att M stått ut med mig i hela 4 år..
Det blir utemiddag och det  känns kul, men jag orkar bara inte kliva upp från soffan och släpa mig till duschen riktigt ännu... Men snart... mycket snart...

pust å stön

Ja idag hade jag skola på fömiddagen och for sedan och simmade-duktig Anna! =) Ville egentligen inte åka hem sen eftersom jag visste hur det såg ut.. =( Men jag åkte hem efter att ha hämtat ut min nya lagbok på OK.

Satte mig framför Tvn då jag kom hem och det var svårt att ta sig därifrån men då Mattias kom hem så började vi röja och nu har vi ändå fått ganska mycket gjort-det är fortfarande stökigt men vi har fått upp det mesta som ska upp på väggar osv. Lampan i vardagsrummet har Mattias kämpat med hela kvällen och den blev riktigt bra!

Förutom stök och bök så har det även lagats en del mat här hemma ikväll också-till middag blev det lasagne och eftersom jag gjorde stor stats så räckte det även till en massa (typ 8) matlådor. Dessutom gjorde jag en sats köttfärsås då jag ville göra upp köttfärsen-många lådor blev det! Nu har vi iaf lunchlådor så det räcker lääänge så det kan vi inte använda som ursäkt! =P
Nu blir det sängen för lilla Anna-är så trött att jag snart stupar, blir riktigt trött av simningen-speciellt eftersom jag inte orkat leta fram simglasögonen men ändå tvunget ska titta under vattnet vid varje simtag... hehe!
Förresten, höll nästan på att glömma att jag skar mig idag-hackade lök och då kom jag tydligen åt fingret och skar av (nära på) toppen av ringfingret-det satt fast bara i en liten bit hud och det blödde ordentligt, fick såklart panik och visste inte vad jag skulle göra så jag gjorde det enda logiska-ringde Mattias... hehe... Stackarn trodde ju att det hade hänt något allvarligt, men jag tyckte ju det! Usch vad blod är äckligt!!!!!! BLÄH!!

Jaja, NU blir det sängen, ska bara ladda upp lite bilder på mina skills in the kitchen och sedan hur badrummet blev efter renoveringen-innan var det en lång tvättpelare och inget bredvid så bänken och hyllorna är nya! Är rånöjd!






Good night!

Ångest

Jag får ångest av oreda - rejäl ångest!! Måste leva i detta någon dag till eftersom det inte är klart på långa vägar känns det som, fast vi är iaf färdiga med arbetsrummet och toaletten-det blev jättefint med en arbetsbänk över tvätt och torktumlaren istället för en tvättpelare, är såå nöjd! Jaja, foton kanske kommer imorgon beorende på hur mycket städning vi hinner med.
Imorgon har jag seminarium i skolan, verkar vara någon slags diskussion av en kort föreläsning vi ska ha imorgon-den som lever får se! Sen blir det träning om jag är duktig...
Jaja, nu är jag riktigt trött och less så nu blir det sängen! Och förresten så vart jag faktiskt nöjd (hör å häpna) över min nya kudde som jag införskaffade igår, jag brukar tycka om gamla platta kuddar eftersom jag hatar att sova på dun och annat fluff men denna var riktigt bra! =D Hoppas den e lika skön i natt då! =P
Tjong!

Stök

Usch, vad stökigt det blir då det ska in en massa nytt och allt ska hitta sin plats!! Vi har köpt en hel del förvaring så hoppas att vi en gång för alla ska få lite riktig ordning nu i denna lägenhet. Det känns fortfarande inte som hemma och det kan ju till stor del bero på att saker har legat lite varstanns.

Nu luktar det olja här eftersom jag oljade in några möbler innan, foton läggs ut så fort det blir klart med allt (förhoppingsvis innan nästa helg)... =)

Nu ska jag se lite repris av schlager och sedan blir det Mia och Klara-Wiiiee!!

Tjing!

Lördag

Ja, igår var vi då på Ikea och det blev en heldag kan jag lugnt säga! Vi åkte strax efter nio på morgonen och kom hem klockan 22.30. Om det nu mot förmodan är någon utsocknes som läser detta så ligger alltså närmsta Ikea i Sundvsall-ca 26 mil bort, så kanske ni förstår bättre?! =) Hela familjen åkte uppdelade i två bilar och i vår bil var det bara jag, sambo å syster Iza, den andra bilen innehöll då alltså Linn, mamma, Pelle å Dennis och de två sistnämnda skulle på hockey i Timrå som Linn å Pelle hade gett Dennis i födelsedagspresent och de spelade även lite golf i någon simulator bredvid Birsta. Vi mötte dock bara de andra för att äta-så mycket till familjeresa blev det.. hehe!

Ja angående fötterna då så började de göra riktigt ont redan efter första våningen och vi hade då inte ens kommit till självplock-avdelningen! Detta meförde visst mått av grinighet hos Anna och ja Å, jag måste tydligen öva! det finns inget som påverkar en psykiskt så mycket som en känsla av att undersidan av fötterna brinner.. =P Trots fötterna och trötthet så vart det en bra dag. Vi gick riktigt loss på allt Ikea hade att erbjuda och hann äta både lunch och middag på varuhuset!  Det var verkligen (verkligen) precis att alt gick in i bilen, både vi och Iza hade köpt några stora grejer och det var tur att bäddmadrasserna var mjuka så vi kunde forma dem lite. Jag hade en matta som stack ut på höger sida om mig i framsätet och Iza hade lite grejer ovanför huvudet så hon fick sitta nedsjunken.. hehe.. Jag fick dessutom sitta "rakryggad" de tre timmarna det tog hem-ja en riktig Ikea-resa alltså! Å-du hade nog varit stolt över os.. hehe!

Jaja, här kommer lite bilder och egentligen talar de väl för sig själva-eller?!











Ja, liiiite fullt som ni ser!?!


RSS 2.0