NU

är tentan officiellt över för denna gång och vet ni; JAG ÖVERLEVDE!!! Wieee!! :P
Ville bara deklarera detta innan jag nu går i ide, mååste soooova!! Mmm! :) Satt förövrig nästan tiden ut denna gång-har aldrig gjort så innan men denna var riktigt knivig, får se hur det gått om några veckor men hur som helst så lägger jag det åt sidan nu, blir det omtenta får jag ta den smällen då.

Nu ska jag njuta å slumra en stund! ;)

Nu gäller det!!

Ja, nu går det inte att få in mer info, mer pga brist på tid än på plats i huvudet dock! ;)

Önska mig Lycka till!!

Hopp å hej!

Nu blir det en låång pluggpaus eftersom vi ska ner på stan och äta ute och fira M:s kompis födelsedag, roligt! Ganska skönt med en längre paus också, men tror jag åker hem lite före min sambo så jag hinner plugga lite till innan sängdags!

Har iaf hunnit göra en gammal tenta nu och kikat igenom en bok som jag helt glömt bort (oops), sedan har jag även hunnit göra massa anteckningar i lagboken - eftersom vi får det, i miniskrift! ;) Kan vara bra att ha då man sitter där och får Blackout, vilket inte är ovanligt med all ångest och stress som släpper samtidigt.. hehe!

Ja, nu blir det duschen iaf, bristande hygien hör tyvärr till tentapluggandet men nu ska jag bli som ny och tvätta av spåren av tentaångesten för några timmar!

I dimman

Ja, alltså pluggdimman... Suck vad jag verkligen avskyr salstentor!! Jag spenderar mer än halva tiden att ha ångest över att jag pluggar för lite men kan inte riktigt ta mig i kragen förräns dagarna (läs dagen) innan... Så nu sitter jag här i panik och ojar mig över FL, SekrL, SoL, LVU, LSS och alla andra möjliga mysko förkortningar du hört talas om!

JAG VILL INTE!!!

Nej, tror inte att det hjälpte, blir nog ändå onsdag och tenta snart...

Nepp, pluggpausen är officielltöver och jag ska hämta en kopp kaffe och fortsätta med trugningen!

Ps. kul med ösregn också ds.


Ajojaj

Ja det känns i kroppen idag att jag beslutade mig för att börja träningen mot blodomloppet på allvar igår... Och då var jag ändå duktig på att stretja (hur det nu stavas) om man jämför med Linn så jag tror (hoppas) hon har det värre idag.. ;)

Jaja, idag blir det plugg på hög nivå förutom en lunch med Å och sen ska jag en snabbis på stan och lämna igen ett minneskort jag blev pålurad på telia... Ja, det blir nog hur dagen ser ut faktiskt. Mulet och trist är det ute så det kanske är bra så jag inte blir distraherad!

Nej, nu blir det frulle med kaffe!! :D

Fredagen

Gick fort förbi. Jag hann faktiskt plugga lite och marerade ut vars i lagboken jag ska kolla efter de aktuella lagarna inför tentan-det tog en bra stund vill jag lova! ;)

På kvällen kom Linn å Pelle hit och vi grillade - GOTT!! :D Provade grilla entrecote (plus någon mysko apostrof) och det blev riktigt bra, men billigt var det inte! Sen grillade vi potatisen, M hade hitta något recept och det blev jättebra!
Visst ser det gott ut?!




Himlen såg riktigt mysko ut igår, dock mycket vacker så försökte fånga ögonblicket...



Idag har jag försökt plugga men det har gått lite trögt! For ner på stan och kikade på Petra, Pelles syster som sjöng på stan med sin kör och sedan köpte jag en nya fiiiin telefon! :D Har suktat efter den ett tag men eftersom den inte är så nödvändig så har jag väntat... men nu köpte jag den för mina (framtida) skattepengar! :D Fiin!!!



Nej, nu blir det nog att göra någon middag, får se vad det blir å sen blir det ost och kex - Lyx! Mmm!

Hoppas ni får en härlig kväll, jag ska för en gångs skull (känns längesen nu) se Robinson! Yey!

Tiden

Ja, tiden är inte min vän alls känner jag. Jag har en massa jag ska hinna innan tentan på onsdag och jag känner mig liiite stressad måste jag erkänna.

Igår hade vi "caset", det där samtalet med ungdomen som var där ofrivilligt med hennes vårdnashavare (fast egentligen två skådespelare). Det gick ändå ganska bra måste jag säga som helhet, men det fanns ju detaljer som jag hakar upp mig på som kunde gått bättre. Men iaf så var det faktiskt skitläskigt!!! Dottern, som hade varit full och snabbtestades positivt för amfetamin, vägrade typ prata och hon tyckte inte att det var så kul att vara där medan mamma var mer utåtagerande och henne var jag nästan rädd för!! haha!! Hon var riktigt arg hela samtalet och tog gärna över för dottern å sådär, men vi bokade nytt möte så vi kunde prata ostört med dottern nästa gång och det var iaf rätt beslut kände vi. Vi hade satsat på att gå ut och skapa förtroende, så vi var väl lite väl snälla kanske, men de sa båda två att de fick förtroende för oss så det var ju skitabra! :D Och nu är det över-pust!!

Jaja, idag är det jobb från tolv som gäller och sedan ska jag försöka hinna träffa Veronica en sista gång som blek, fuskisen åker nämigen på lyxkryssning i två hela veckor där hon ska sola, äta go mat med kaptenen och dricka alkohol.. ;)

Har förresten efterlyst foton på oss nu från svärmor så kanske kommer det en bild på klänningen ändå...

Tjing så länge!

Helgen i bilder

Ja, här kommer lite bilder från helgen, vi åkte som sagt neråt redan i torsdags och vi övernattade i Gnesta hos min vän E och hennes familj. Sedan bar det av mot Linköping där vi skulle hämta upp M:s lillebror som bor och pluggar där. Vi kom väl fram i Nye på fredag eftermiddag där det blev en ganska tidig kväll eftersom vi skulle upp tidigt på lördagen för att åka till Jönköping och förbereda oss inför bröllopet. Det var himla skoj att hälsa på där nere och brudparet var så vackra!! Jaja, nog tjatat, ni får la se själva! ;)










Dessa sista är dagen efter bröllopet då det var lunch hemma hos brudparet och presentöppning.
Hade gärna satt in några foton på mig också i min fina kläning men såg nu då jag förde över bilderna att inte en enda bild på mig finns... Hmm, Mattias måste nog bli bättre på att ta lite bilder han med... ;)

Hemma!!

Vi kom hem riktigt sent igår och det var såå härligt att få lägga mig i min alldeles egna säng!! Ja, den är väl lite Mattias också, men ni fattar... ;) Känns riktigt bra att vara hema trots att verkligheten hunnit ikpp och det är plugg på hög nivå som planerats för denna vecka! Imorgon ska jag och Madde göra Case-arbetet och träffa den där ungdomen, hon hade tydligen varit något dryg i telen så jag längtar väl inte direkt... Hjälp!! Vi har just pratat igenom vad vi bör säga som inledning och avslut men vad som kommer under samtalet går knappast att planera så det får faktiskt bli som det blir helt enkelt!

Idag blir det annars plugg och faktiskt lite städning också, ska försöka ta mig igenom boken om sekretess och sedan ska jag åka till Lindex och klaga på väskan jag hade köpt till bröllopet som gick sönder efter ca en timmes användande... suck! Hoppas verkliugen inte det blir några problem eftersom jag inte har kvittot men varför ska man sparar det om man inte tänker lämna igen den?! Jaja, ska ta och fara dit på ett tag, måste handla hem lite mat också-ingen mjölk hemma funkar ju inte!!!

Bilder sätter jag in senare, förhoppningsvis i en välförtjänt pluggpaus... ;)

Fullt upp!

Ja nu packas det för fullt och vi åker hemåt om bara en halvtimme är planen. Har varit full rulle här nere och vi har spenderat den mesta tiden i Jönköping med bröllop och sen igår var det dags för det roligaste-presentöppning! :D Tog endel kort så de kommer ikväll eller imorgon-det beror på tiden vi anländer hemma!
Mattias har loivat mig att stanna till en liiten stund på Ikea i Likköping då vi ändå ska lämna tillbaka hans lillebror dit! ;)

Nepp, nu blir det snart onda ögat av M om jag inte packar klart! :P
Ps till Mary - det senare alternativet tyvärr... suck! ds

På resande fot

Ja, nu är vi nere i Småland och ska på M:s brors bröllop idag. Vi började resan i förrgår redan och stannade till i Gnesta hos Erica och sen igår for vi vidare hit till Nye. M:s bror bor i Jönköping så dit ska vi fara idag och sedan blir det övernattning eftersom det bjuds på lunch och paketöppning för familjerna på söndagen.

Får lägga in lite kort senare, är tillbaka här imorgon så kanske det blir då...

Hoppas ni andra har en härlig helg!!

Foton

Nu ska jag ta mig i kragen och sätta in lite foton från påsk!

Först var det våfflor på uteplatsen i de nya utemöblerna, dynorna är inte inköpta ännu men det var helt Ok ändå! :)




Sen besök av Å och Ulrika med lille Kelvin, visst är han söt i sina lockar?!







Mamma hade fullt sjå att jaga.. ;)

Avslutar med en härlig bild från lekplatsen förra veckan, Ulrika trillade raklpng mitt på lekplatsen och låg kvar en bra stund och skrattade s Kelvin skulle krama mamma... så sött!!



Full rulle!

Idag är det jobb och mycket annat på G, har en ganska fullspäckad dag med mest ärenden inför det stundande bröllopet! Ja, Mattias brors bröllop alltså! ;)

Ulrika var här igår med lille Kelvin och även Åsa åt här och det var riktigt trevligt och mysigt. Bilder kommer lite senare, nu ska jag hasta till jobbet!

Hemma igen!

Ja då var jag tillbaka i Ume, skönt att åka bort ibland men alltid bäst att komma hem juh! :D
Kom hem igår och vi har verkligen inte gjort många knop då vi var i Björksele. Grillnings-premiär för oss blev det dock och det var riktigt gott!! Så ikväll blir det nog grillning igen, fast med Ulrika och Åsa förhoppningsvis!

Nej, nu ska jag hjälpa M med utemöblerna, bordet ska skruvas ihopa! :)

Tjing!

Björksele

Ja nu bär det strax av mot inlandet, ska bara hinna vattna Linns blommor först och packa lite, men ska bara sova där en natt så behövs nog inte såå mycket packning! ;)

GLAD PÅSK till er allahopa!!!

Haha

Filmen slutade nu ca 10 sekunder efter publiceringen av förra inlägget så det hände inte så mycket mer alltså.. :P

Långfredag!

Sätter in dagen i bilder istället för i text, tror det blir roligare och så är jag lite laaat... ;)







Ja som ni ser så har det varit fullt upp! :D Härligt!
Tur vi har nära till den äventyrslekparken! Kelvin var lite rädd i början eftersom han inte lekt i snö så mycket förut, men efter några steg blev han lite mer mallig, han är så fin!! Och det var jättekul att få träffa både Ulrika och honom igen, de bor alldeles för långt borta tycker jag! (Pik till U!) ;)

Nej, nu ska jag fortsätta titta på filmen "Underbara älskade", hittills har den mest innehållet nakenchock, sex och alkohol... får se om det händer någe mer eller.. :P

Skärtorsdag

Jaha, nu börjar besvikelsen skölja över mig och jag inser att det inte kommer några påskkärringar i år heller... Dålig stil tycker jag iaf!  Så här sitter jag nu med en skål full med godis (inte illa iofs) men jag borde väl vant mig då det i princip aldrig kommer några ungar varken på påsk elle Halloween.

Nej, nu får jag rycka upp mig och göra en latte istället! :D Köpte speciell Barista-mjölk med extra fluff i skummet eller nåt.. så den ska inte sparas på! ;)

Tjing!

Resultatet:



Jobb

Det gick bra i skolan och tjejen jag ska göra "caset" med verkar komplettera mig bra, kul!

I em klippte jag Jonas (i ren panik) och sen köpte jag en sopborste till uteplatsen så jag kan sopa lite-det behövs verkligen! Sen kom Maria och Emilia och vi hade "kalas" och eftersom Millan var nöjd så måste det betyda bra betyg för fikat... eller sällskapet!? ;) Hon är så söt och bestämd av sig den tjejen! Fick bra present också-sånna där "brunservetter" för kropp och ansikte så nu ska jag bli brun utan att behöva få en massa konstgjord sol! :) Ska prova dem till bröllpet vi ska på nästa helg.

Sen vr jag duktig och slipade vår ute-träsoffa och oljade in både den och de nya ute-möblerna, mycket nöjd är jag! Där blir det nog många frukostar och middagar i sommar! Längtar!!!!!!!

Imorgon är jag egentligen ledig men en ledig torsdag förvandlas snabbt till extrajobb. Behöver jobba ihop lite pengar nu då jag känner mig lite osäker inför sommarn och hur det kommer att bli med jobb och lön. Har bett (läs beodrat) min kära syster att ringa då det behövs någon vikarie så nu får jag väl stå mitt kast! ;) Imorgon blir det inköpsdag och det är ingen barnlek då det vankas påskhelg-inte min favoritsysselsättning men om jag inte får träffa min kaffetant så kan jag lika gärna springa runt i affärn hela förmiddagen.. ;)

Tjingeling och God natt!


Typiskt

Jag vart lite för ivrig igår då jag trodde att jag  nu hade "påsklov" ända tills nästa onsdag, men som tur var kollade jag kalendern seeent igår kväll och då såg jag att det ju var denna onsdagen vi hade den där "case-övningen". Så det var bara att ställa klockan och nu ska jag föna håret lite och göra mig i ordning för skolan.

Efter idag är jag dock ledig tom nästa torsdag, ska verkligen försöka passa på att börja tentaplugga i tid denna gång för jag tror verkligen att det behövs tyvärr... en svår tenta!!

Utslagen var borta igår morse så det var skönt och sen var jag i skolan på utvecklingssamtal och sedan lämnade vi in vår övningsutredning också. Skönt!! For förbi Linn sen och fick lite kaffe och sen tog vi en sväng på sporthuset där jag köpte ett däck till cykeln då mitt nuvarande är lite för skevt tyvärr! På kvällen åkte jag och M och köpte utemöbler på maxi, ett bord med fyra stolar blir det så nu ska det grillas och sittas ute i sommar! :D

Jaja, nu har jag redan suttit för länge... See you later!

...

Ja ännu en dag spenderad i soffan är då passerad. Har inte orkat utföra särskilt många sysslor idag, men har kollat lite på ett skolarbete som ska in imorgon och nu ska jag läsa ett kapitel i en bok inföt mitt utvecklingssamtal imorgon. Då måste jag tyvärr röra på mig och förflytta mig till skolan en stund, men inte många timmar hoppas jag!

Har fått väldigt märkliga nässelutslag, eller jag tror att det är sådana iaf. De kliar JÄTTEmycket och hettar som tusan!! Kan inte hålla mig från att klia och de kom väldigt plötsligt. Eftersom jag har feber och är lite dålig i magen så ringde jag sjukvårdsrådgivningen där hon (efter 10 minuters telefonkö) nästan skrattade åt mig då jag sa att de kommit ikväll. Visst är det väl därför de finns?! Så att man ska kunna ringa och höra utan att behöva ringa till vårdcentralen och besvära dem?!? J*kla kärring! :P Jaja, hon sa iaf att det kunde vara en allergisk reaktion, men eftersom jag inte ätit något alls på typ hela dagen och att jag dessutom bara legat stilla i soffan så visste jag ju att det inte kunde bero på något jag ätit eller varit i kontakt med.. Suck! Ja då jag nämnde att jag hade feber verkade det iaf lite mer intressant men hon sa att om de "ändrar karaktär" skulle jag ringa igen... och vad betyder DET då?!

Nu har iaf dessa jobbiga utsalg spritt sig över hela armarna och kliar och hettar som tusan.. Gah! Blir galen!! Försökte smörja med hydrocortison men det verkar inte fungera så får se hur länge det håller i sig och hur länge jag står ut!

Nej, nu blir det sängen!

Febrig

Ja det är ett ord som beskriver min dag ganska bra! ;)
Har inte mycket feber egentligen men jag är ganska känslig och har ganska låg temp i vanliga fall så om tempen går över 37 grader så ligger lilla Anna däckad! :P Soffan har varit min favoritplats idag och jag tycker lite, men bara lite ;) synd om M som tvingats stå ut med mitt gnäll idag.

Jaja, nu blir det sängen fastän jag inte gjort mycket annat än att just ligga ner idag... Gonatt!

Förresten

Såg att det ju var ett tag sedan jag skrev, i fredags morgon med andra ord. Jag hittade TVÅ jättesköna och fina BH:ar som jag är nöjd med, dock spenderade vi halva dagen (kändes det som) där inne och provade och skickade den stackars tjejen som hjälpte mig ner på lagret säkert 10 gånger.. haha stackarn!
Kul var det att bli servad och ompysslad men efteråt var jag faktiskt HELT slut!! Men det var ett lyckat besök iaf och dessutom var de inte så farligt dyra där heller så blir nog att fortsätta gå dit. Hade nästan råd med två på presentkortet, fick bara lägga till en hundring så jag är nöjd!! :)

Suck

Ja har inte mått sådär toppen de två senaste dagarna och har därför inte heller så mycket roligt att skriva...
Jag hoppas innerligt att det inte har ett samband med att hela familjen i Gnesta varit sjuka nu.. hehe! Tror faktiskt dock att det sammanhänger mer med den månatliga plågan.... suck!

M var på middag hos Barkå igår och jag skulle följa med och hade tom orkat sätta i lite rullar i håret, men orkade inte följa med sen då jag mådde lite illa. Så jag satt hemma och såg Robinson och åt lite lördagsgodis (måste ju passa på nu då jag inte FÅR äta någon annan dag). Kände mig mycket bättre där sen på kvällen och såg sedan filmen "Vid din sida". har sett den förut men har ändå svårt att inte gråta då det är sorgliga fast ändå braiga slut. Lätt att relatera till också... hehe! (styvmodern alltså, inte cancern...).

Idag har jag trots mitt fortsatta illamående tagit en morgonpromenad med Veronica, vågade inte annat! ;) Hon ska köpa hund i sommar och jag är SÅ avis!!! Jag vill också ha en liten vovve, men jag tror tyvärr vår familjekvot är uppfylld... :P
Jag ska iaf hänga med påå promenader med lilla valpen i sommar oavsett vad V vill!! :D

Jaja, nu ska jag dricka en till kopp kaffe och ta det lite lugnt, hade tänkt fika med Maria idag och fira våra födelsedagar men jag får se om jag mår lite bättre framåt dagen, det har faktiskt redan lättat lite, blir bättre om jag äter faktiskt.

Tjingeling!

Hallå hallå

Idag är det fredag, denna vecka har varit helt sjuk enligt mig. Aldrig har väl en hel vecka kutat förbo såhär fort, eller?! För en vecka sedan nu var jag i Gnesta och mös med lilla Alva å vännen! Idag är det skola, fast bara mellan 10-11.30 så det är väl ganska ok... ;)

Efter skolan bär det av mot Ingrids för att prova ut mig en fin BH, fick det i present av M juh så idag ska den införskaffas. Får se om Linn följer med kanske, hon ska va barnvakt över lunchen först iaf.

Jaja, hoppas ni får en bra dag alla, nu ska jag göramig i ordning för skolan, bara jag kommer ihåg presentkortet så! :)

Jaha

Så var jag ensam hemma!! Tråkigt tycker jag, men samtidigt är det väl nu jag ska passa på å spela tetris å se tjejfilmer å sånt... Men har ingen lust, skulle hellre mysa med M i soffan, eller rättare sagt sitta å se Antikrundan just nu med honom. Kanske måste slå om en stund nu i pausen för jag saknar honom! M är på kurs i glada Hudik men är tillbaks imorrn kväll!

Det gick iaf ganska bra på seminariet idag tror jag, mycket diskussion vart det och det är alltid kul och då hller man sig pigg. Sista gruppen pratade dock i 25 minuter så då blir iaf jag lite trött, men det var intressant iaf! Imorgon blir det skola igen fast bara i 1½ timme, vi ska ha handledning inför Case-arbetete som vi ska ha om någon vecka, det ska bli riktigt spännande att få göra det eftersom de tar in skådespelare så vi inte ska "spela" mot varandra. Ungdomarna som kommer går teater-gymnasium och ska vara kallade till mötet, alltså ej frivilligt, tillsammans med vårdnadshavare. Kul!! :)

Jaja, nu har jag iaf just ätit tre hela räkmackor, 500 gram räkor gick det åt! :D Fast de vägde ju det då de var oskalade-tycker inte om köpta skalade räkor, det är inte alls samma smak som de man skalar själv!
Nu kanske jag ändå skulle spela lite Wii, det var längesen! ;)

Tjing!

Ajaj

Det låter faktiskt inte alls bra från tv:n just nu, Anders Lundin har släppt en skiva och sjunger alltså just nu på Nyhetsmorgon... Han kan ju faktiskt inte sjunga, inte på riktigt iaf! Barnlåtar med pratsång går ju bra och allsång då han har kören i ryggen, men nu sitter han med en gitarr och spelar en lugn jazzig låt... suck! Några tanter som följer Allsång på Skansen (förlåt Mary) kanske köper hans skiva, men tror inte den kommer att bli så populär i andra kretsar...

Jaja, nog med elakheter! ;)
Idag är det litteraturseminarium och jag ska ha läst en massa, gick faktiskt upp sju i morse och läste just klart det sista, ja av det som jag har hemma då..  Två böcker var det några kapitel ur man skulle ha läst men de har jag inte så det får gå som det går. Min artikel har jag dock lusläst och har tänkt kolla igenom den en gång till innan jag ska möta Olga vid 11.

NU blir det kaffe!! (och lite frulle)...

Trött

Är jag NU! Ska strax hoppas i säng och väl där ska jag försöka plöja mig igenom X antal vetenskapliga artiklar... fast det blir troligen bara  sammanfattningarna jag läser då vi ska ha kikat på dem endast så att vi kan diskutera dem imorgon. Den som jag har ansvar över har jag ju faktiskt redan läst men jag har inte bestämt vad jag ska säga ännu.

Imorgon är det alltså skola och dit har jag faktiskt inte alls längtat! ;) Men jag ska inte klaga då vi inte behövt vara där så mycket på sistonde, ha dock lite svårt med motivation om det bara är egen läsning, det blir så mycket annat gjort de dagarna.. ;)

Här är väskan som jag impulsköpte idag och jag tänkte ha den på två av de tre bröllop jag ska på i vår/sommar. Väskan har en kort axelrem som ligger i väskan så man slipper bära den i handen hela kvällen.



Alldeles perfekt storlek för kamera, plånbok och lite smink! :)



Sedan köpte jag dessa gobitar på apoteket, den luktade riktigt gott så nu ska jag gå och prova dem tror jag! :)

Godnatt mina vänner!

Dagen efter

Ja idag är det dagen efter dagen D och det finns en massa fika i kylen, förstår inte hur det kunde bli så mycket över?! Gjorde ju bara tre sorter i år iaf! :) Dagen började ca 9 då jag äntligen orkade hålla ögonen öppna, Mattias hade försökt väcka mig innan men jag var i prinip medvetslös...

Kl 11 var jag på Strömpilen och shoppade upp mitt presentkort som svärföräldrarna köpt på Lindex åt mig, det blev både en klänning som jag spanat på länge och sen en väska (impulsköp). Sen bar det av till apoteket och där köpte jag en ansiktskräm och en ansiktstvätt-kul att shoppa! de på Apoteket är så trevliga också så jag fick med en massa prover för hon tyckte jag skulle börja med nattkräm men jag var och är skeptisk.. ;) Hon fick mig även att köpa några bomullsrondeller med peeling i så det ska bli spännande att testa! :)

Nu tillbaka till verkligheten och nu ska jag plugga lite med Olga som just kom innanför dörren. Det blir fika sen igår och förhoppningsvis lite jobb gjort!!
Lika bra att få det gjort!!!

RSS 2.0