Lördag kväll

Och Iza är här och vi kokar knäck! :-D Som jag har längtat efter denna tid då man får mysa, pyssla och baka hur mycket man vill (bara man inte pyntar innan första advent enligt Mattias). Det skulle bara finnas lite mer tid, tid till att göra allt jag skulle vilja hinna innan julen är här. Snart är det december och inte en enda julklapp är inhandlad, eller jo förresten till vår dotter har jag faktiskt redan köpt ett par stycken. Så mysigt det ska bli att få fira jul med vår dotter, en allra första jul!!

I torsdag åkte jag och Saga till Lövånger och våra vänner familjen Kercoff medan sambon var på kurs i huvudstaden.
Saga verkligen älskar andra barn och jag tror att Alva kommer bli en stor idol, så fort Alva kom i närheten så började Saga nästan skaka av upphetsning, hon visste inte vad hon skulle göra av sig så uppspelt blev hon. Tog lite bilder också:









Fina bilder på fina barn!

Avslutar med en på min favorit! <3


Frånvaro

Ja nu har det varit tyst i bloggen ett tag och det beror mest på att Saga varit sjuk. Vi blev inlagda förra helgen och fick komma hem i slutet av veckan med dunderkur antibiotika och samma undran och funderingar som sist, de hittade ingen förklaring denna gång heller till den kraftiga infektionen som förra gången slutade i en blodförgiftning och denna gång vet jag faktiskt inte vad "diagnosen" blev i journalen.
Vi blir iaf utredda nu så det känns tryggt!


Annars då? Jo ångesten sitter hårt i kroppen och jag vet precis varför, nu har ännu en vecka gått förbi utan att uppsatsen utvecklats något. Ja just denna vecka är det väl inte frågan om varför, Saga går ju först såklart, men nu gäller det att ligga i så jag hinner bli klar med den innan denna termin är slut. Jag har en bra handledare och jag får ju göra uppsatsen på ett bra ställe också så det går liksom inte att skylla på någon annan tyvärr...

Nej, skärp mig nu!! :-D

Avslutar med en bild på det sötaste som finns...




Goodnight!

Julpaket!

Nu är det snart kall vinter och för alla är det inte lika roligt tyvärr. Familjer som inte är rustade med varken mat eller kläder inför vintern behöver vår hjälp!  Fick upp ögonen för dessa Julpaket för ett tag sedan och för mig känns det självklart att packa ett paket eller två så en familj eller ett barnhem kan få mat, kläder och kanske till och med någon julklapp. Om man vill så kan man istället skänka 250 kr och så packar de ett paket åt en. Man kan givetvis även skänka en mindre summa som att ex skicka ett sms som kostar 50 kr, allt står på Hoppets stjärnas hemsida som jag länkade till där uppe.

Jag har definitivt blivit mer "blödig" efter att Saga kom, tänker mycket på barn runt om i världen och även i vårt land som har det svårt på olika sätt och det gör så ont. Tänk att det finns barn i Sverige, vårt hemland, som lever med föräldrar som inte kan ta hand om dem av olika anledningar, det kan vara droger/alkohol som ligger bakom eller oförmåga som bottnar i psykisk ohälsa eller helt enkelt "bara" riktigt usel ekonomi. Jobbigt att tänka på men samtidigt är det väldigt viktigt att vi inte glömmer bort dem, barn måste få vara barn och det vill jag vara med att kämpa för.

Blir mycket reklam kanske men jag tycker det är himla viktigt att organisationer som dessa finns. På hemsidan finns det bilder och reportage från förra årets julpaketsutdelning. Julpaketen från Hoppets stjärna går i år till länder som Rumänien, Moldavien, Lettland, Argentina, Haiti och Filippinerna.

Saga och hösten

Det är kallt och riktigt höstigt ute och jag påminns ofta om hur det var förra hösten, då världens finaste lilla varelse låg och växte i min mage. Jag kan sakna magen ibland och all förväntan inför vad som skulle komma. Men nu är hon ju här, det finaste jag vet, vår lilla Saga! Tänk att det finns så mycket kärlek i oss som bara väntar på att få ges till någon. Kärleken är verkligen det största av allt!!

Härom veckan var moster Iza här och vi försökte ta lite fina foton på prinsessan, tänkte redigera dem lite i photoshop tills jag kom på att jag fattar noll av det programmet.. hehe! Så de får vara som de är, förstår inte hur hon kunde bli så perfekt vår lilla tjej!?! :-)








Sötnos!

RSS 2.0