Finaste Maria har fått en liten Elmer, gra...

dsc00043 (MMS)

Finaste Maria har fått en liten Elmer, grattis till de stolta föräldrarna! Oj vad jag önskar att ni bodde närmre!


Resan

Vi var ju nere i Småland hos Sagas farmor och farfar för två veckor sedan, det var himla mysigt för Saga som fick stiga upp så tidigt hon ville och mysa med dem båda, föräldrarna tyckte också det var ganska mysigt att få ligga kvar och sova ofta ända till kl 9 då det var frukost! :D Synd att vi bor så långt från varandra!


Här äter hon gröt med hela ansiktet någon dag innan vi for.


Och här sitter hon alldeles själv!! :D Detta var ju ett par veckor sedan men nu har Saga blivit riktigt duktig på att sitta! Vår stora lilla tjej!!




Saga fyllde halvåret under tiden vi var nere, det firades med några nya smakisar såsom melonbitar och smaskig fruktpuré!


Majskrokar är spännande!!


Farmor och farfar hade badkar - vilken lycka! :)


Fyra generationer, spännande med en gammelfarmor tyckte Saga!



Vi åkte ännu lite längre ner i landet och hälsade på min släkt över en dag, många mil i bil blev det men det blev en härlig dag! Elisabet och hennes Mats hade flyttat in i ett underbart hus med en ännu mer underbar trädgård och där myste vi på kvällen innan vi åkte tillbaka till Nye för en sista natt innan hemresan.


Saga med två morbröde, en moster och en till morbror!

En rolig sak till som hände på denna resa var att vi träffade en gammal skolkamrat åt mig. Marie och jag gick högstadiet i Lund ihop och fick kontakt via nätet förra året, det visade sig att vi båda var gravida - i nästan samma vecka också så vi följde varandras magar och vi hamnade även på förlossningen samtidigt. Hennes Elsa föddes dock dagen efter Saga då Marie fick kämpa lite längre. Det har slumpat sig så att Marie bor bara några mil från Mattias föräldrar så nu träffades vi äntligen!! Marie och hennes fina familj kom oh hälsade på i Nye och det var så roligt!! Elsa och Saga:


Två söta tjejer! <3

Marknad

Ja förra helgen var det markand i Lse och vi hade inte mycket planerat så vi tog och åkte dit! Det mesta som inhandlades var ätbart men jag hittade även ett billigt lovika-garn som jag ska sticka tofflor av, fast det kanske får vänta tills efter C-uppsatsen som allt annat! ;) Tittade förbi kära Marys familj också och blev bjudna på fika och fick mysa lite med hennes brorson Benjamin som är 3 månader men ändå nästan lika stor som Saga! :D Det var en mysig helg och så vackert att köra i inlandet nu på hösten med alla färger.




Bebisar så långt ögat når!

Ja vi har hunnit med några fikor nu i höst men andra mammor och bebisar och en gång lyckades vi faktiskt lägga dem i den ordning de föddes i. Den som säger att alla bebisar ser likdana ut har inte sett våra! :)



Inara - Tyra - Saga - Saga - Isabell - Ida - Hardy - My - William



Bebishav!

På besök i Nye

Nu befinner vi oss nere hos svärföräldrarna/farföräldrarna och ska tillbringa helgen här, det ska bli mysigt och skönt för jag har planerat få lite sovande gjort! ;) När vi kommer hem är det Fullt ös - medvetslös som gäller angående C-uppsatsen, då finns det ingen återvändo eller skjuta-upp-ångest mer för då måste jag helt enkelt sätta igång! :) Känns både läskigt och härligt på samma gång, vill ju ha den gjord men detta är det på utbildningen som jag oroat mig mest för, men det ska väl gå det också - har ju klarat mig såhär långt! ;)

Ja detta kommer bli en härlig men späckad helg så får se om jag bloggar mer eller om jag tar allt då vi kommer hem. Har förstått hur jag hade tid att blogga så mycket mner ofta innan och det var ju av samma skäl som lägenheten "alltid" var städad - jag ville undvika pluggandet! ;) Så nu blir det väl en nystart då!?! :D

RSS 2.0