Härlig helg!

Har haft en underbar helg i helgen! =D Innan dess har veckan gått fort och varit ganska hektisk. Det har hänt massor av grejer på praktikplatsen och jag har fått ta mycket eget ansvar för arbetsgrupper och även varit ansvarig för en del möten-roligt men lite läskigt är det samtidigt! Jag trivs verkligen på min praktikplats, har haft tur att jag hamnade där jag gjorde och med de människorna! Mina handledare har verkligen tagit hand om mig bra och i fredags hade jag utvecklingssamtal (=halvtidsbedömning) och det gick toppenbra. Jag vet en del grejer som jag måste öva på, att sötta gränser och sånt men annars har jag klarat ansvaret väldigt bra tyckte de.

Igår var jag och Mattias på opera med Erica, det var mysigt och så åt vi en god buffé innan på Norrlandsoperan. Efteråt köpte vi lite lördagsgodis och skjutsade sedan Erica hem till Obbola där vi fick kaffe och träffa lilla prinsessan Alva. En lika förtrollande söt liten unge får man leta efter!

Ida har just Linn och Pelle farit och vi bjöd på potatiskaka och ryggbiff-mums! Sen spelade vi lite spel och nu for de hem så jag kan gå och sova. Behöver mycket sömn nu för tiden och inatt sov jag säkert 11 timmar eller så, skönt att få sova på helgen iaf!

I fredags var Micke och Veronica här på middag med sin Aston-han har verkligen vuxit och han var väldigt skötsam hela kvällen... nästan! ;) Mycket trevligt var det och sen såg vi idol och jag tyckte att rätt person åkte ut!

Nej, nu måste jag sova så jag orkar upp imorgon, har ett möte som jag är lite nervös över men det kommer nog gå bra, annars har jag ju handledaren med mig! ;)

Godnatt!!

Lugn söndag!

Idag har vrit en väääldigt lugn och långsam dag och ändå har jag inte hunnit med(orkat) så mycket alls! Mattias är ju borta så det innebär att jag sov tills jag vaknade av mig själv ca 11.30 oops! Redan då har ju halva dagen gått och sen låg jag på soffan en stund tills jag orkade göra frukost. Efter frukosten flyttade jag mig åter till soffan och där blev jag liggande då Ronja Rövardotter började visas-myys! :)

Jag tog mig iaf i kragen någon gång under eftermiddagen och startade en tvätt och tog tom en dusch. :D
Ute har det varit skumt väder så dit vågade jag mig inte! ;) Dimma och nu har snön tyvärr smält bort igen, jag som lovade Erica att jag skulle försöka hålla kvar den tills hon kommer imorgon, men förhoppningvis kommer det mer snö i veckan.

Nu på kvällen har jag slagit in de två första julklapparna och även börjat med årens julkort, fick lite julstämning iaf och mer vill jag ha!



Nu blir det sängen!
Tjing!

Gräsänka!

Jag har just skjutsat Mattias till bussen mot Sundsvall och Barkå och nu sitter jag i soffan och funderar på om jag ska ta fram julkorts-pysslet. :) Bäst att vara ute i tid, det är ju ändå november och veckorna har bara flugit förbi den senaste tiden!

Idag har jag äntligen kommit till skott och tagit kort på fågelhuset när det var ljust ute, nu är det mörkt igen sedan några timmar-dagarna är så korta nu då det blir mörkt. Tur vi har fått snö igen, den andra smälte ju bort i regnet men nu har snön faktiskt legat hela dagen och det snöar fortfarande lite lätt.





Visst är det mysigt med snö!?!

Tjingeling!

Ultraljud 2!

Nu har vi fått se lilla pyret igen och det var helt magiskt!! Fick fina bilder med oss och hjärtats fyra kamrar som hon inte hittade förra gången såg barnmorskan nu och var nöjd. Könet ville pyret inte visa, det ligger tydligen en envis liten rackare där inne! ;)


Här ser man profilen som pekar uppåt och två små händer som fäktas!



På detta kort syns ryggraden uppåt och det svarta nere vid rumpan är urinblåsan!

Sött litet Pyre va?!? :D Ja jag kanske är lite partisk..
Tjing!



Nysnö!

Det har snöat i natt!! :D Inte är det mycket men det är just så pass att det täcker tegeltaken och gräsmattan, det lär säkert smälta bort idag men just nu är det så vackert!!

Nu ska jag skynda till jobbet!
Tjing!

Seegt!

Har blivit så trött sen senaste tiden och orkar knappt någor förutom att jobba och äta middag. Har dock fått lite extra energi av att Erica har varit på besök nu nästan en hel vecka! :) Mysigt att jämföra magar också, hennes lille kotte har dock börjat sparka lite hårdare än vårt pyre. Jag kände en spark mitt på min hand då jag höll på magen-det var både läskigt och häftigt!! Jag längtar tills jag börjar känna lite mer av pyret, men tror faktiskt att jag känt av lill*n en eller två gånger, fast det kan lika gärna vara någon typ av ryckningar.. :P

Ska se till att sätta in bilder av mitt numera populära fågelhus, massa små Blåmesar, Talgoxar och en och annan Domherre har hittat till solrosfröna! Jättekul är det och i helgen har jag suttit och kikat på dem och bara tagit det lugnt.

Har gått i säng tidigt nu i veckan och i helgen somnade jag i soffan och sov 12 timmar på lördagen-såå skönt! Nu ska jag faktiskt ta och gå och knyta mig, får spela in resten av Desperata hemmafruar och se imorrn.

Tjingeling!

RSS 2.0