Äntligen!!

Endast tre dagar kvar att jobba på hemtjänsten i sommar! Längtar såå mycket tills helgen, blir lite fest med jobbet då och detta kommer antagligen vara sista gången jag jobbar där eftersom jag förväntar mig (!) att få sommarjobb som socionom nästa sommar!! :D Kommer dock att sakna mina tanter och gubbar men kommer nog ha annat att tänka på! ;)

Jaja, är fortfarande väldigt trött, speciellt på mornarna och sen nu på kvällen. Men from måndag så börjar jag 9.00 i två hela veckor och går bara till 15.00 så jag ska inte klaga, får ta igen lite sömn då! :) Dessutom börjar jag inte förrän 7.30 nu i två dagar och sista dagen börjar jag 7.

På torsdsag fyller min älskling M 28 så var ute och köpte en present häromdagen med Å. Hon gillar verkligen att gå på stan.. ;) Ska köpa en liten sak till också men får se när jag hinner det...

Har börjat sticka litegranna igen också, har ju inte gjort det sedan vi flyttade hot iaf men nu har jag letat upp garnlådan så jag värmer upp med ett par tossor nu, får se vad det blir sen! :)

Ja, nu är ni liite mer uppdaterade iaf, snart kommer jag nog ha ork att blogga lite mer, vet att jag vanskött bloggen lite i sommar!
Tjingeling!

Gäsp!

Nu sitter jag här igen på morgonen och ska strax fara till jobbet. Börjar dock inte förrän halv åtta idag så det är skönt, fast då slutar man ju senare så det är ju hugget som stucket...

Händer inte så mycket just nu, vill bara att dessa två veckor som jag har kvar att jobba ska gå ohyggligt fort förbi så jag kan få börja min praktik någon gång! :) Vet ju dessutom inte exakt var i Umeå jag ska vara men försökte kontakta min handledare i måndags så jag hoppas att hon återkommer snart, börjar nästan bli lite pirrig inför starten! :D

Drömde inatt om mina vänner och då började jag tänka lite på att jag ju inte har så många vänner men de jag har är nära. De flesta av dem bor tyvärr långt borta, tråkigt tycker jag eftersom jag såklart saknar dem!! Två vänner bor utomlands, plus min syster givetvis, och sen bor en nere i Gnesta. Jag saknar er, hoppas att ni vet det!! :)

Nej, nu ska jag kasta i mig lite frukost! Ha en underbar dag hörrni!!
Tjingeling!

Som lovat

Här kommer lite bilder från den senaste veckan:







Först ut är Ullan och Kelvin, vi har hunnit träffas några gånger nu medan de varit i stan men på fredag åker de tyvärr tillbaka till Glasgow och vardagen.

Sen hade vi kräftskiva för Linn då hon fyllde år, hon fick paket och hon vann även den årliga kräft-ätar-tävlingen, trots att hon och Pelle delade på ett paket och jag och Iza hade varsit.. hmm mysko!! :P

Idag har jag varit på stan och ätit golunch med Mary, hon är ju också hemma från utlnadet nu. Hon åker dock imorgon tyvärr, men innan vi sa hejdå hann jag kika in till hennes äldsta bror där jag inte varit och där fick jag en visning av Millan, såg mest dock ett rum som tydligen var det som räknades-hennes rum! ;)

Nej, nu blir det sängen!

Usch!

Nu får jag ta och skärpa mig med bloggen ju! Har har fullt upp med jobbet och efter det är jag så trött att jag bara orkar med middag och lite slappande för att sedan gå och sova! Har faktiskt blivit bättre på att lägga mig i tid, även om jag läser en stund så ska jag vara i säng innan elva! :) Får se hur jag håller det då jg slutar jobba och slutar måsta gå upp vid 6.. hehe!

Jag ska sätta in lite somriga bilder senare idag, men först ska jag nu jobba. Tar dock ut lite komp idag för jag ska till kkvinnikliniken och göra en cellprov (tredje i raden), de andra två som jag gjort har tydligen varit ofullständiga så bara att göra det igen - såå kul är det ju inte! ;)

Har fått lite ont i en axel också men får ta en alvedon och bita ihop! NU är det jobbet som gäller!

Måndag

Och det är å skönt att få vara ledig!!! :D

Idag har Ulrika och hennes lillprins Kelvin varit här och han kände faktiskt igen mig så det var kul. Han busade och hade sig och vi drack kaffe och satt ute en sväng då regnet äntligen slutat. Det skulle ju bli soligt som attans idag så vi hade planerat att bada men då vi skulle åka från Maxi såg vi de mörka molnen och regnet började strax därefter strila ner. Så vi åkte hem hit och fikade bullar och blåbärspaj som Ulrika hade gjort på morgonen, man är tydlige effektiv som småbarnsmor.. ;)

Igår var vi en sväng på Nolia och jag hittade då mina fårskinnsvantar som jag älskar och sen köpte vi lite tunnbröd och jag köpte en lyxig honungstvål från Lush medan Mattias valde några filmer istället!

Imorgon blir det att träffa Ullan igen och kanske får vi bättre väder då så kanske det blir en bad-dejt då istället!?!
Tjing!

RSS 2.0