Jobbet

upptar mycket tid just nu i mitt liv. Ska jag vara ärlig så händer inte alltför mycket annat tyvärr, både pga att jag inte orkar vara trevlig efter jobbet och middagen. Trist men så är det!

Igår blev vi bjudna på middag dock, Linn och Pelle hade slitit länge med trerätters och det var supergott!! Tack!!! :) Så slapp vi laga mat också och det kändes riktigt skönt! Sover en stund nästan varje eftermiddag nu så känner mig ofta lite bakis efter jag vaknat igen men hos Linn och Pelle blev jag pigg igen, vi spelade lite Alias och sen for vi hem och la oss tidigt (ja innan 23.00 är tidigt för mig). Ikväll blir det nog ännu tidigare för jag tänkte just hoppa in i duschen och sen blir det sängen!! Jag skjutsade Linn till flyget idag, hon skulle ner till Sthlm och hälsa på lite vänner och även mormor som bor där nere i storstan!

Skjutsade även Åsa till flyget idag, nu får hon lite semester i varma Turkiet-såå skönt med lite värme! Fast idag har vi ju haft fint så jag ska inte klaga! Imorgon har jag hört att det inte ska bli lika fint men framåt söndag skulle det spricka upp igen! :D

Nej, ni hör ju hur roligt mitt liv är just nu så jag ska inte tråka ut er med mera.. :P
Nu ör det bara två dagar kvar på denna lååånga vecka, sen är den andra planeraren tillbaka och jag kanske kan slappna av lite mer på jobbet!
Kräjm!

Tidiga mornar

Ja de tar kål på mig!!! Är såå otroligt trött varje morgon och det känns fruktansvärt fuskigt att Mattias får ligga kvar då jag går, fastän jag vet att då jag pluggar brukar det vara tvärtom... Är verkligen inte en morgonmänniska och kommer nog aldrig att bli en, trots att alla säger att man blir det då man blir äldre.. Pyttsan! Då jag får hemtjänst ska de banne mig inte få komma innanför dörren innan 10 på fm och då ska jag ha frukost på sängen!! Haha!!!

bara lite bitter idag... Off to work!! ;)

Blött och grått

Det är vädret idag - trist!!!
Men då känns det ju Ok att sätta på en film så fort man vaknar och sen inte göra många knop resten av dagen.. :D
Idag ska jag bara plantera lite och så blir det  att ta det lugnt och mysa i soffan, låter väl inte helt fel va?!

Vad hittar ni på idag?

The Hills

Ja jag har tyvärr gått och blivit lite beroende. Jag har ju märkligt nog missat denna serie medans den gick och hörde ju talas om den men orkade inte följa en serie till. Såg dock några avsnitt förra veckan och blev fast så nu sitter jag i princip all min lediga tid och ser The Hills-maraton på Mtv:s hemsida.. Ooops! ;) Mattias tycker inte att det är lika roligt som jag tydligen... hehe!

Annars har jag mest jobbat och pysslat lite i trädgården, nu börjar morötterna växa till sig så det dröjer nog inte många dagar innan jag kan äta upp dem! :D Sockerärtorna har också kommit nu så igår åt jag några stycken-mycket godare än köpta pga allt slit såklart! ;)

Nu är jag ledig i tre hela dagar!!! Helt otroligt skönt känns det trots det ständiga regnet. Linn gick på semester idag så det kommer ju inte bli lika roligt på jobbet men jag får försöka tvinga Iza att jobba lite så jag får en lunchkompis! Ja, vi jobbar alla tre systrar på samma jobb.. hehe!

Jaja, Morden i midsomer ser jag också på flitiigt och jag får inte så dåligt samvete om jag sitter inne en hel dag och ser mina serier eftersom det bara öser ner regn ute - skönt!

Längtar till nästa vecka för då kommer både Ulrika och lille Kelvin till Umeå och sen någon dag senare kommer Mary som även hon emigrerat! Ska bli kul!!

Tjingeling!

Äntligen!!

Imorgon är det dags för sovmorgon!! Såå skönt känns det! Skulle ju egentligen varit ledig idag men det var tydligen dubbelkris på jobbet så ryckte ut och jobbaade och får istället min efterlängtade sovmorgon imorgon, wiiie!! :D

Jobbade dock inte hela dagen så hann ändå på stan och fika med min vän Å, mycket trevligt och mumsigt fika med!

Nej, nu blir det sängen, har varit så trött i helgen men det har gått bara bra att jobba.

Kräjm!

Jobbarhelg

Känns aldrig roligt med jobbarhelg-ja inte förrän man får lönen då iaf.. ;) Men nu har jag iaf gjort mer än halva helgen, imorgon slutar jag lite tidigare och sen är jag ju ledig måndag - SKÖNT! Då blir det att sova ut och sen ska jag umgås med min vän Å.  I slutet av veckan är jag faktiskt ledig tre hela dagar och det ska bli kanoners! :D

Jaja, börjar 6.30 imorgon och ska lösa eventuell sjukfrånvaro, men det hoppas jag innerligt att jag slipper göra så alla som läser detta och jobbar på Teg i helgen (dvs typ noll) - Håll er friska! ;) Annars blir inte Linn glad.. hehe!

Gonatt!

Bilder






















Ledig!

Blir glest mellan inläggen nu under sommaren märker jag. Men idag är jag iaf ledig efter att ha jobbat tre dagar sedan jag kom tillbaka från semestern. Skönt med lite udda lediga dagar mitt i veckan men tyvärr finns de ju bara eftersom det blir jobb i helgen istället. Men ändå skönt att vara ledig då inte så många andra är det! :) Dessutom är det ju faktiskt sol just nu och jag hoppas den stannar för nu har jag planterat om mina tomater i en stooor utekruka, får ta ett kort och sätta in sen. Jag har faktiskt pysslat rätt mycket med växter den senaste tiden, igår rensade Linn och jag hela landet från ogräs och sedan satte vi igång projektet "döda-sniglar" och det verkar ha fungerat för idag har jag bara sett några styckna vid sockerärtorna (favoriten). Men metoden var väl lite väl grym tyckte både jag å Linn.

Veronica och Micke har just varit här och fikat lite med lille Aston, han är så söt men lite busig (läs bitig) ;)

Nej, nu ska jag börja med middagen hade jag tänkt och sen SKA jag lägga upp lite semesterbilder idag.
Tjingeling!

Hemma!!!!

Borta bra men hemma bäst! Det stämmer så oerhört bra just nu! Har verkligen längtat hem men har samtidigt haft det underbart borta. Men inget slår att ha sina egna grejer kring sig och själv kunna bestämma vad, hur och när saker ska göras. Jag tycker om mitt hem!!

Mina tomatplantor har överlevt hos Linn och mår bra, dock är de lite hängiga just i detta nu eftersom jag var i Björksele i helgen och då vi nyss kom hem stod de lite torra, de vill ju helst ha vatten två gånger om dagen. Just nu står de även inomhus eftersom det brukar blåsa så mycket på vår uteplats och nu då vi båda börjar jobba imorgon är det ingen som kan titta till om de ramlat eller så, så imorgon ska jag på jakt efter ett litet växthus/vindskydd av något slag, vi får se vad det blir! :)

Nu ska vi se lite Morden i Midsomer, köpte två hela boxar i Sundsvall då vi körde förbi där - nice!! Mer om semestern och bilder kommer senare! Hoppas ni haft det lika bra som vi! Tjing!

I bilen

Ja nu sittter vi i bilen på väg till Tingsryd från stugan i Saxemara och det är väl inte toppenväder men inget regn iaf! Möttes upp med Bettan, Jesper och Bettans sambo Mats där och vi har grillat och haft trevligt!





Det verkar inte fungera med fler så får sätta upp dem senare...
Visst är det härligt med sommar!?!
 

Saxemara

Ja nu har vi anlänt till Saxemara och sommarstugan och har just fått igång det mobila bredbandet så imorgon ska jag försöka skriva mera. Vi har det härligt men vädret är tyvärr inte lika härligt längre... ;) Börjar få ångest över att börja jobba igen om en vecka men det ska nog gå bra.
Tjing och gonatt!

Semestertider!

Hej allahopa!
Nu är vi i Nye hos Mattias föräldrar och har det skönt! Vi kom hit i måndags och jag var tydligen lite förvirrad med dagarna redan då för jag tänkte se Morden i Midsomer men det var ju lite fel dag.. Men så blir det då det är semester!  :D

Igår var vi i Jönköping för att hälsa på M:s storebror med fru som just flyttat ihop i en fin lägenhet, väldigt fint hade de fått! Idag ska vi åka iväg och fika med M:s farmor och sedan tidigt imorgon bär det av mot deras stuga i Ostnäs utanför Mönsterås-det ska bli riktigt härligt!!! Det ska dessutom bli vaaaarmt imorgon så därför vill jag vara där tidigt så vi kan sola och bada, har ju inte badat ännu tyvärr och är riktigt sugen nu men M verkar inte vara lika peppad, kan bero på att han väljer skugga och jag sol.. hehe!!

Det har varit lite blandat väder men det har varit riktigt varmt hela tiden trots endel regn och moln, kan inte riktigt sova på kvällarna eftersom det ju i princip aldrig fläktar heller så det är alltid minst 24 grader inomhus... Suck! Jag vet att man inte ska klaga på värmen, men jag orkar inte med den dygnet runt!!!! Gahh! ;)

Jaja, nu ska vi snart åka och köpa födelsedagspresent åt M:s pappa Sören för både han och storebror Henrik fyller år idag så det ska vi fira i stugan i helgen-kuligt!! :D

Hoppas ni har det bra där ni nu är!!
Tjing!

RSS 2.0