Känner mig duktig!

Ja nu har jag faktiskt (äntligen!) skickat iväg en ansäkan på sommarjobb! Ja jag ska vara duktig och jobba, hoppas jag iaf så Mattias (äntligen!) kan få vara hemma lite med vår lilla älskling. Jag hoppas att jag får jobba där jag gjorde praktiken för jag trivdes ju så himla bra där och jag vet att min handledare gärna vill att jag jobbar för henne också, hon ska vara ledig i 6 veckor så jag räknar med att jag får jobba 7 om man räknar med inskolning och utbildning i lönesystemet. Men detta är ju vad jag hoppas på. I värsta fall blir det att gå tillbaka till mitt gamla jobb, eller om jag blir förflyttad till något annat ställe inom kommunen, ska i vilket fall bli skönt att få komma ut och jobba lite tycker jag!

Helgen har varit fylld med stök och bök i lekrummet och nu känns det verkligen som att resultatet inte är långt borta, hyllorna är uppe och sängarna står där inne, jag ska bara sy kuddfodral av något läckert tyg så är "soff-sängen" färdig att användas! Ja lådorna har vi ju inet fått bort heller så de ska bort i helgen och då kommer jag kunna städa ur rummet mer ordentligt och fixa med kuddarna och sånt lullull! :-D

Här kommer en bild på min söta lilla busloppa, har hon inte bus i blicken så säg!





Hihi!

11 månader

I elva månader har du funnits - den vackraste lilla varelse jag mött! Det är svårt att minnas en tid då du inte fanns och det är som att jämföra natt och dag.
Tänk vad livet är stort!! <3


Älskade lilla Saga

Här igen! :-)

Ja nu var det ett bra tag sedan jag var här inne, känner mig lite skyldig då jag ju själv gärna vill att de bloggar jag läser ska uppdateras dagligen men det blir en helt annan femma att ta sig tid för att skriva ett inlägg själv... ;-)

Sedan sist har det nog hänt en del grejer; Saga har hunnit vara sjuk i den mystiska febern igen, Mattias har bytt jobb helt nu och jobbar numera i Vindeln och vi har hunnit vara i Sundsvall på 30-års fest (och självklart Ikea) och sen var vi till Björksele och tog det lugnt förra helgen. Jag har även köpt en ny (begagnad Bee+) vagn som är smidig att ha med på resa eftersom vi åker till Tenriffa om en månad, längtar såå mycket!!


Saga och Ida


Vi hade familjeträff med mamma-gänget på Busplaneten - Sagas favorit är spegeln! :-D


Har busat med morbror Jonas...


...och åkt spark!




Solat på verandan hos mormor och morfar och åkt lite mer spark!


Och lekt och lekt!

RSS 2.0