Besök

I helgen har farmor och farfar varit på besök, ända nerifrån Nye (Vetlanda) kom de och både vi och de hade längtat, det var nämligen första gången de träffade sitt barnbarn! Vi hade en mysig helg med underbart väder och mycket god mat, ja för oss vuxna då - lilla Saga fick nöja sig med den gamla vanliga mjölken... :P

Lite bilder:



Busar lite hos farmor och farfar!

Sedan var min fina vän Erica och hennes familj här och hälsade på en sväng i torsdags, hennes underbara små troll Alva och Tor är ju bara alldeles bedårande!! Alva läste lite saga för tant Anna! :)



Vi har som ni förstår haft en härlig helg, solen har värmt och vi har spenderat tid med nära och kära - livet är himla bra helt enkelt!!

Saga 1 månad!

Ja idag har hon funnits hos oss i en månad! Helt otroligt att tiden både kan gå så snabbt men kännas som en evighet! Att man kan älska någon så mycket, älskade lilla unge! :D


Grillpremiär!

Äntligen var det då dags för grillpremiären, den var planerad till förra helgen och valborg men vädret ville inte riktigt samarbeta då så då Iza ringde och undrade om vi inte skulle grilla lite till middag så nappade vi direkt! Soligt och härligt var det ute också, lite blåsigt kanske men man kan ju inte få allt! ;)

Grillmästaren nr 1:



Grillat är verkligen smaken av sommar, fattas bara lite jordgubbar så vore det fulländat, men fick ju lördagsgodis pch det är ju inte så illa det heller! Mums! :D

Bärsjal

Provade bärsjalen tidigare ikväll och betyget var tummen upp från Saga då hon somnade så sött!


Livet rullar på här på Tomtebo och trots svår sömnbrist så har vi idag orkat oss ut på stan en sväng där vi shoppade lite på Polarn o Pyret och åt sedan lunch med moster Iza. Nu blir det sängen! :)

De finaste jag vet!


2 maj! Denna syn mötte oss på promenaden ...

foto0158 (MMS)

2 maj! Denna syn mötte oss på promenaden vid Nydalasjön igår. Isen ligger fortfarande kvar på vattnet men den håller nog inte för så mycket. Kanske minns jag galet men den andra maj brukar det väl ändå vara isfritt?! Känns som att våren är seg i år och valborgsvädret har inte varit mycket att hurra för. Men idag är en ny dag, en ny vecka och det börjar bra-med sol! :-)


RSS 2.0