Ledig helg!

Vad härligt det är med lediga helger!! :)

Igår var det förråds-rensning här hemma och Mattias slet och satte upp massa hyllor i förrådet så nu är det mycket mer organiserat där inne och man kan tom gå in där, blev dock en smal korridor.. ;) Själv åkte jag till återvinningen med bilen fullpackad oh slängde iväg en massa grejer, skönt att bli av med det och sen kan man ju skänka till affärn de har där så då har man ju gjort något gott också! :) Videon rykte och alla filmer, tror inte att vi kommer ha någon användning för dem i framtiden... hehe!

Idag sk vi på promenad runt sjön och grilla med Veronica, Micke och (inte så liten längre) Aston. Vi tänkte grilla och bara ha mysigt! Härligt väder fick vi ju också!

Innan dess ska vi dock sätta fart och försöka få undan lite grejer som råkade komma in från förrådet igår, varför ör det alltid så att då man städar på ett ställe så blir andra ställen stökiga?!? :P Mycket märklit! Tog förresten kort igår som jag får sätta in senare på alla grejerna då de stod här ute på gräsmattan, fattar inte hur det kan rymmas så mycket skräp där inne!
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0