Resan

Vi var ju nere i Småland hos Sagas farmor och farfar för två veckor sedan, det var himla mysigt för Saga som fick stiga upp så tidigt hon ville och mysa med dem båda, föräldrarna tyckte också det var ganska mysigt att få ligga kvar och sova ofta ända till kl 9 då det var frukost! :D Synd att vi bor så långt från varandra!


Här äter hon gröt med hela ansiktet någon dag innan vi for.


Och här sitter hon alldeles själv!! :D Detta var ju ett par veckor sedan men nu har Saga blivit riktigt duktig på att sitta! Vår stora lilla tjej!!




Saga fyllde halvåret under tiden vi var nere, det firades med några nya smakisar såsom melonbitar och smaskig fruktpuré!


Majskrokar är spännande!!


Farmor och farfar hade badkar - vilken lycka! :)


Fyra generationer, spännande med en gammelfarmor tyckte Saga!



Vi åkte ännu lite längre ner i landet och hälsade på min släkt över en dag, många mil i bil blev det men det blev en härlig dag! Elisabet och hennes Mats hade flyttat in i ett underbart hus med en ännu mer underbar trädgård och där myste vi på kvällen innan vi åkte tillbaka till Nye för en sista natt innan hemresan.


Saga med två morbröde, en moster och en till morbror!

En rolig sak till som hände på denna resa var att vi träffade en gammal skolkamrat åt mig. Marie och jag gick högstadiet i Lund ihop och fick kontakt via nätet förra året, det visade sig att vi båda var gravida - i nästan samma vecka också så vi följde varandras magar och vi hamnade även på förlossningen samtidigt. Hennes Elsa föddes dock dagen efter Saga då Marie fick kämpa lite längre. Det har slumpat sig så att Marie bor bara några mil från Mattias föräldrar så nu träffades vi äntligen!! Marie och hennes fina familj kom oh hälsade på i Nye och det var så roligt!! Elsa och Saga:


Två söta tjejer! <3

Kommentarer
Postat av: Veronica

Guud vad härliga bilder! Den första är ju klockren, precis så ska det se ut när man äter något gott :D

2010-10-21 @ 11:14:53
URL: http://veroniicakarlssons.blogg.se/
Postat av: Erica

Jätte fina bilder! Va stor hon har blivit. Sen ser det ut som hon fått mycket mera hår?? ;-) kramar

2010-10-29 @ 12:26:37
URL: http://lillaica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0